Showbiz, Stiri

Tatuajele Oanei Zăvoranu sunt de prost gust

Nu puţine sunt vedetele care au tatuaje, însă desenele pe piele nu arată perfect.

oana_zavoranu

Cunoscutul artist de tatuaje Pierre Hilal a venit în platoul emisiunii Click! de la Prima TV pentru a comenta tatuajele celebrităţiloe.

El a lăudat tatuajele lui Connect-R şi ale lui Alex Velea, deşi cel din urmă ar fi putut să aleagă o altă imagine pentru portretul fostei soţii, Ana. Pierre a recunoscut că tatuajele lui CRBL sunt cam învechite, dar erau reuşite la vremea lor. Şi domnişoarele au primit laude: Antonia şi Ruby au şi ele tatuaje frumoase.

“CRBL are tatuaje învechite, erau frumoase la vremea lor. El a gândit pe minut. Trebuie să te gândeşti cum vor arăta în 10 ani.  Toate tatuajele lui Connect R sunt reuşite, îmi plac foarte mult. Sunt foarte bine realizate. Velea are unele din cele mai frumoase tatuaje din România. Dacă are greşeli gramaticale, nu e treaba mea. Portretul soţiei nu seamănă. Pentru unul bun, trebuie să ai o poză bună, o zonă bună şi să fie întreţinut bine.  Ochiul Antoniei e foarte bine realizat. Sunt două tipuri diferite, fundiţa are un contur gros, nu se mai poartă. Ruby are cele mai frumoase tatuaje colorate. Arată foarte sexy, sunt foarte frumoase, dar nu se mai caută. Un tatuaj ca al ei de pe braţ se face în şedinţe, cel puţin trei şi patru şedinţe”, a spus Pierre în cadrul ediţiei de marţi a emisiunii Click!.

Însă What’s Up nu l-a impresionat pe Pierre: el a punctat că tatuajul de pe mână al cântăreţului nu e prea reuşit. “What’s Up are tatuaje în stil american, nu mă încântă tatuajul de pe mână, e puţin întrerupt, se poate retuşa. Poate el nu a îngrijit cum trebuie tatuajul, în primele zece zile”, a spus Pierre.

Oana Zăvoranu şi Anamaria Prodan au fost criticate dur pentru alegerile lor.

“Nu sunt căutate tatuajele tribal, nu au niciun sens, sunt doar nişte figuri. Dacă nu ştii ce vrei să faci, faci un tribal. Cel de pe spate e de prost gust, e prost aşezat, nu e bine lucrat. Acolo merge ceva artistic”, a spus Pierre despre tatuajele Oanei, iar apoi a dezvăluit că nici tatuajuele Anamariei nu sunt bine realizate: “Nu ştiu cât de bune au fost pozele, dar nu seamănă 100% cu pozele reale. Nu pot sa spun mai mult. Dacă ei îi place, ea să fie fericită cu ele”.