Showbiz, Stiri

Tatal Teodorei Trandafir traumatizat de o intamplare socanta din viata vedetei

Tatal Teodorei Trandafir, Ion Uta, este si acum traumzatizat de experienta nefericita prin care a trecut fiica lui in ziua cand s-a maritat

 

Tatal Teodorei TrandafirZiua de 2 iunie o sa ramana o zi destul de nefericita pentru Teo Trandafir, dar si pentru tatal ei, Uta Ion. Ziua de 2 iunie este ziua de nastere a vedetei, aceasta implinind frumoasa varsta de 44 de ani ieri, insa este si ziua in care s-a maritat cu Iosef Constantin. Cei doi au divortat la cateva luni dupa nunta, chiar daca pareau in al 9-lea cer si foarte indragostiti.

 

Dupa acel divort Teo Trandafir a spus ca nu o sa se mai indragosteasca asa naiv si ca nu mai crede cu una, cu doua, in dragoste la prima vedere. La fel de nefericita o sa ramana aceasta zi si pentru tatal Teodorei Trandafir, care a spus ca fiica lui nu o sa se mai bucure niciodata de ziua de nastere.

 

„Cred ca-i va fi greu pe 2 iunie. Ziua asta ii va aminti mereu de nenorocitul ala de Iosef, care i s-a varat in suflet. Se vede de la o posta ca e un om rau, are o privire de animal de prada. Asa il văd eu. Cred ca a bulversat-o si a profitat de ea ca trecea printr-o perioada in care era mai sensibila, din cauza bolii si a operatiilor suferite. Eu ii doresc Teodorei sa treaca peste toate si vreau sa ii amintesc ca noi suntem un neam de luptatori si ca nu ne lasam doborati de nimeni si de nimic. Mi-as dori sa reusim sa daramam zidul asta dintre noi, pentru ca este copilul meu si ma doare cand sufera.”, a declarat Uta Ion, tatal Teodorei Trandafir, pentru Libertatea.

blank