Showbiz, Stiri

Tatal Monicai si Ramonei Gabor moare de foame

In timp ce fiicele lui, Ramona si Monica, traiesc in lux, Emil Gabor deabea supravietuieste

Emil_GaborIn timp ce Ramona se scalda in luxul Dubaiului, iar Moni sta intretinuta prin SUA, tatal acestora, Emil Gabor sta la mila lor, cu 300-400 de ron cat le trimite fetele. Acesta a ramas singur in apartamentul din Bacau si deabea supravietuieste. Acesta a incercat chiar sa se impace si cu sotia lui, amandoi fiind bolnavi si singuri, dar aceasta nu a mai vrut.

Emil Gabor duce dorul fiicelor lui, dar mai ales de nepotica lui, Irina, mai ales ca are interdectie sa o vada din partea lui Irinel Columbeanu.

„Am vrut sa ma impac cu sotia, dar relatia s-a racit. Avem nevoie de unul de celalalt ca suntem batrani si bolnavi. Ea nu ma mai vrea, dragoste cu sila nu se poate. Imi pare rau. Mi-e dor de fetele mele si de nepotica mea. Pe Irinuca nu am mai vazut-o din iunie anul trecut. Irinel Columbeanu nu ma lasa s-o vad. Nici eu, nici sotia mea nu avem voie s-o vedem pe Irina. Il rog pe Columbeanu sa ma lase sa-mi vad nepotica. Sunt foarte fericit pentru copiii mei ca au ajuns asa departe. Nu le cer bani fetelor. Nu imi dau mii de euro, doar cate 3-4 milioane. Monica imi aduce vitamine din America. Cand a venit in ianuarie mi-a povestit ca a fost in China la iubitul ei. Si-a vazut socrii. E totul bine intre ei.”, a spus Emil Gabor.

blank