Politic, Stiri

Tatăl lui Huidu vrea în Parlamentul European

Florin Huidu s-a înscris pe listele Partidului Dreptăţii Sociale

huidu1

Refăcut complet după atacul barbar căruia i-a căzut victimă în vară, Florin Huidu s-a lansat în politică. Tatăl “cârcotaşului” Şerban va lupta chiar pentru un fotoliu de europarlamentar pe listele Partidului Dreptăţii Sociale (PDS), înfiinţat anul trecut.

Febra alegerilor europarlamentare i-a cuprins şi pe politicienii din PDS, motiv pentru care maimarii grupării întocmesc o listă cu 42 de candidaţi, dintre care 10 rezerve, pentru a-şi promova oamenii în capitala Europei.

Printre cei care se vor afla în lupta pentru un post de europarlamentar se va număra şi Florin Huidu, tatăl realizatorului de televiziune Şerban Huidu. “Sunt vicepreşedintele acestui partid tânăr, dar intenţionez să candidez şi pentru un post de europarlamentar. Suntem în discuţii…”, a declarat Florin Huidu.

Pentru ca lista să prindă contur, candidaţii vor trebui să primească girul a 200.000 de persoane, conform legii.  “Acum suntem în plină campanie de strângere a semnăturilor. Avem filiale în 32 de judeţe şi vrem să acoperim, în viitorul apropiat, toată ţara. Pe lista noastră de europarlamentari va fi cu siguranţă şi Florin Huidu”, a spus Ion Sasu, preşedintele noii formaţiuni politice.

Partidul a fost înfiinţat cu un an în urmă. Printre obiectivele declarate în statutul său se află reindustrializarea, întărirea sectorului economic de stat, fiscalitatea diferenţiată a populaţiei în funcţie de avere şi eliminarea grupurilor interlope şi mafiote.

huidu d

Tatăl lui Şerban, Florin Huidu, şi Mirela, fosta lui soţie, nu renunţă la procesul intentat jandarmului care în vara anului trecut a fost la un pas să-i omoare pe teresa unui local din sectorul 4 al Capitalei.

Chiar dacă părintele fostui “cârcotaş” n-a venit ieri la tribunal, magistraţii au continuat dezbaterile cu audieri de martori, urmând ca dosarul să fie reluat luna viitoare.