Tatăl lui George Burcea
Showbiz

Tatăl lui George Burcea, singur pe lume. Nici pe nepoate nu le mai vede

Tatăl lui George Burcea trece prin momente dificile. Acesta a povestit că fiul său, fostul soț al Andreei Bălan, nu îl mai caută și că nu și-a mai văzut nepoatele de multă vreme.

Tatăl lui George Burcea, 61 de ani, a recunoscut că nu prea mai vorbește cu copiii lui și că singura persoană care i-a rămas alături este soția. El a mai spus că nu l-a mai văzut pe fiul său, George Burcea, de multă vreme și că nu mai știe ce fac nepoatele lui.

„Îmi trăiesc bătrânețile singur, doar cu soția mea. Nu mi-am mai văzut nepoțelele de ceva vreme, de ani buni, dar nici cu copiii nu am mai vorbit demult. De Paști și de Crăciun, cum se spune, dar nu reproșez nimănui, nimic. Nici mie nu am ce să-mi reproșez. Știu că George e mare vedetă în America, dar pe-astea le-am aflat din presă, de la ce s-a scris pe ici, pe colo!”, a declarat Ion Burcea pentru Cancan.

George Burcea își ignoră tatăl

Fostul socru al Andreei Bălan a declarat că George Burcea nu l-a sunat deloc cât a fost în America și că acesta nu s-a interesat de starea lui de sănătate.

„Chestiunea asta nu pică bine nimănui, dar nu vreau să mă cert și mai tare cu ai mei. Așa că nu vreau să creadă cineva că reproșez cuiva, ceva anume. Nici pomeneală!”, a mai spus Ion Burcea. „Am 15 sau 16 diagnostice medicale care indică că am ceva probleme de sănătate. Nu am să vi le spun pe toate, fiindcă nu are niciun rost. Mă confrunt și cu cardiopatie ischemică și cu hipertensiune arterială, dar ceea ce-mi dă cel mai tare de furcă este amenințarea de a-mi pierde unul sau poate chiar ambele picioare”, a precizat același Ion Burcea.

Tatăl lui George Burcea s-a confruntat și cu alte probleme în trecut. El și-a ucis propria amantă, înainte de 1989, motiv pentru care a primit zece ani de închisoare. Ion Burcea i-a aplicat concubinei nu mai puțin de 25 de lovituri de cuțit, dar potrivit propriilor afirmații, victima avea să moară din cauza unui stop cardiac suferit din cauza spaimei prin care a trecut. Acesta ar fi bătut-o și pe mama actorului.

blank