International, Stiri

Tatăl lui Britney Spears ştie în ce stadiu se află… sexualitatea cântăreţei

Britney Spears: „Iubesc să fac sex. Sexul e grozav, dar am o cu totul altă părere despre el acum că sunt mai matură”

Britney1

Desi in ultimii ani a fost mai cunoscuta pentru aparitiile ei sumare si lascive pe scena decat pentru muzica pe care o face, se pare ca Britney Spears este mult mai matura in privinta sexualitatii ei si nu mai simte nevoia s-o afiseze.

Britney

„Iubesc sa fac sex. Cred ca sexul e grozav, dar am o cu totul alta parere despre el acum ca sunt mai matura”, a declarat cantareata in varsta de 32 de ani intr-un nou documentar, intitulat „I am Britney Jean”. Filmul prezinta cele 4 luni de pregatiri intense inainte ca Britney sa sustina spectacole timp de 2 ani la cazinoul Planet Hollywood, in Las Vegas.

„Uneori ma simt de parca am 20 de ani, alteori de parca as avea 50”, a mai adaugat Britney.

Tatal lui Britney, Jamie, calatoreste deseori cu ea in turnee si ii influenteaza dorinta de a fi mai „acoperita” si mai decenta in timpul scenelor sexuale, a povestit in acelasi documentar managerul lui Britney, Larry Rudolph.

Britney2

„Nu ii place sa filmeze genul asta de scene cu el in preajma, asa ca eu sunt cel care trebuie sa ii dea vestile proaste, ca trebuie sa se retraga in anumite momente”, a povestit Rudolph.

De asemenea, faptul ca a devenit mama i-a influentat si el viziunea asupra propriului corp si a propriei sexualitati.

Cat despre spectacolul pe care urmeaza sa-l sustina incepand de anul viitor in Las Vegas, Britney a marturisit „E primul show pe care il fac in 2 ani… Incerc sa ma relaxez putin, dar nu prea mult pentru ca stiu ca ma asteapta lucruri grele.”

 

blank