Antonia a fost sustinuta astazi in fata instantei de tatal ei care si-a exprimat parerea despre ceea ce se intampla in ultima perioada intre cantareata si fostul lui ginere.

61618208

Mihail Iacobescu sustine ca tot ce se intampla acum este un circ si ca lucrurile ar trebui sa ia sfarsit intr-un mod cat mai placut pentru toata lumea. Tatal Antoniei pune pe primul plan binele nepoatei sale.

„Mi se pare un circ. Sper sa se termine amiabil, ceea ce si vor, si totul sa fie ok pentru toata lumea. Si pentru Vicenzo, si pentru Antonia si pentru Maya, binenteles. In special pentru cea mica”, a declarat tatal Antoniei la iesirea de la judecatorie.

61639425

Pentru ca Antonia si-a pierdut actele, procesul de divort a fost amanat pana in aprilie. Tatal Antoniei a explicat si de ce Antonia nu si-a mai vazut fiica din octombrie anul trecut.

„Pai, in primul rand, pentru ca Antonia n-a mai putut sa zboare. A fost insarcinata, dupa 7 luni nu mai poate zbura… de-asta. Acuma a fost cu nasterea, a trebuit sa se refaca. Se pare ca nu se poate sa ne aducem nepotica in Romania. Noi ne-am dori foarte mult, dar…”, a declarat tatal Antoniei.

Mihail Iacobescu a fost intrebat si despre declaratiile fostului sau cuscru, Ciro Castellano.

„Nu stiu, problema lui”, a raspuns sec “socrul” lui Velea.

61639426

“Da, da normal ca vorbesc cu Alex Velea! Este foarte fericit! Da, sunt mandru de el.- Ati schimbat scutece pana acum? – Da, cum sa nu!”, a declarat extrem de fericit tatal Antoniei.

Citeste si...
Corupţie la APIA Bucureşti?!