Showbiz, Stiri

Tatal Andreei Balan il face praf pe Keo: “Are 42 de ani… nu stiu ce vrea baiatul asta”

Tatal Andreei Balan, Sandel Balan, a sarit in apararea fiicei sale, dupa ce Misty a dezvaluit ca ea si Keo aveau o relatie de 7 ani.

Tatal-Andreei-Balan-il-face-praf-pe-Keo---Are-42-de-ani----nu-stiu-ce-vrea-baiatul-asta-

Misty a rupt tacerea si a dezvaluit detalii incendiare despre relatia sa cu Keo. Aceasta a marturisit ca l-a cunoscut pe artist pe cand avea 18 ani. El a fost cel care a abordat-o, iar de atunci s-a indragostit iremediabil de el. Potrivit declaratiilor facute de Misty, Andreea Balan stia inca de acum 7 ani ca iubitul sau a avut o aventura cu ea.

Tatal Andreei Balan a ramas stupefiat de dezvaluirile facute de tanara si nu ii vine sa creada cat de mult rau a putut sa ii faca Keo fiicei sale.

“Si eu, ca toti ceilalti, am aflat de la televizor. Am vazut-o pe Misty aseara, la WOWbiz, si am auzit ce povestea. Probabil a vrut sa spuna ca si ea a fost pacalita de Keo, asa cum a fost Andreea. Are 42 de ani… nu stiu ce vrea Keo. Nu pot sa-mi dau cu parerea despre el pentru ca nu l-am cunoscut personal, in 9 ani cat a fost cu Andreea, nu l-am studiat. Eu sunt o persoana deschisa, sociabila, ma inteleg cu toata lumea… plus ca nu i-a interzis nimeni sa nu vina la Ploiesti sa ma cunoasca… Probabil asa inteleg unii viata… Nu-mi explic. Nu am ce sa spun despre el pentru ca si eu am aflat detalii despre relatia lui cu Misty, aseara, de la WOWbiz. Noi, ca parinti, ne bucuram ca Andreea este bine”, a declarat Sandel Balan.