Politic

Tăriceanu, strategul de campanie, lansează: Cioloș ar putea ajunge şef la PNL

Călin Popescu Tăriceanu a fost președintele PNL. Din postura de lider al partidului a fost promovat Prim-ministru al României, în timpul primului mandat Băsescu. Alina Gorghiu a făcut destul de multe declarații publice de apreciere a Președintelui Senatului, ca șef de partid. N-a trecut nici o lună de când Liviu Dragnea l-a amenințat pe Tăriceanu cu retragerea, de la șefia Senatului, dacă nu devine clar că nu are nimic de-a face cu liberalii.

Ca și cum ar fi pregătit să intre în campanie electorală pentru câștigarea postului din PNL pierdut, Tăriceanu a sărit duminică cu gura să lanseze ipoteze a la Mafalda: “Ar putea să se ducă la Dacian Ciolos (Klaus Iohannis, n.r) să îi spună să preia partidul. PNL are în acest moment o gravă criză de lider. Unii colegi mă doresc înapoi în PNL, dar acest PNL a fost acaparat de PDL. Actuala conducere nu funcţionează. Sunt un partid care depinde de Iohannis, un fel de anexă”, a tunat Tăriceanu.

Tăriceanu exclude posibilitatea de a se mai întoarce alături de liberali şi nu îi uită nici pe miniştri lui Dacian Cioloş. “Fac gafe şi sunt aroganti. Unii dintre ei nu au pregătire deloc. De abia aşteaptă să plece şi de abia aşteaptă să se întoarcă la Bruxelles. Îi încurcă treaba de aici”, a mai spus Tăriceanu la Antena 3.