Actualitate, Stiri

Tăriceanu scos în înjurături din şedinţa Biroului Permanent al PNL

Ludovic Orban: „Ieşi afară, javră ordinară!”

   Tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu a ieşit desfigurat de furie din sala de şedinţe a PNL, de unde a fost dat afară în înjurăturile lui Ludovic Orban. Tariceanu ar fi fost înjurat ca la uşa cortului de Orban, care a strigat după el: „Ieşi afară, javră ordinară!”. BPN al PNL a votat o propunere a lui Ludovic Orban, care a susţinut că fostul premier liberal nu mai este, acum, membru în PNL.

Fostul preşedinte al PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a ieşit negru de indignare, luni după-amiază, din şedinţa liderilor PNL, menţionând că BPN al PNL a votat o propunere a lui Ludovic Orban, care a susţinut că fostul premier liberal nu mai este, acum, membru în PNL.

„Unul dintre colegii mei a contestat calitatea de membru al PNL, domnul Orban, şi i-a cerut preşedintelui Antonescu să supună la vot acest lucru. Cu toate că nu delegaţia permanentă a partidului stabileşte calitatea de membru a cuiva, ci statutul. S-a supus la vot. Cu o majoritate s-a votat propunerea făcută de orban, aşa încât am părăsit şedinţa”, a spus Tăriceanu, la ieşirea de la şedinţa PNL.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat, joi, că a acceptat propunerea PNL Satu Mare de a reveni în partid.

„Am spus mereu că sunt dispus să revin în PNL, demisia a fost un gest extrem de protest, doresc un scor cât mai bun PNL, accept invitaţia de a reveni în PNL”, a declarat Călin Popescu-Tăriceanu, într-o conferință de presă susţinută la Satu Mare.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, a declarat, joi, că ştirea privind reînscrierea lui Călin Popescu-Tăriceanu în PNL, venită de la Satu Mare, reprezintă o acţiune diversionistă a PSD, care intenţionează să mascheze citirea în plenul Parlamentului a moţiunii de cenzură.

„PSD încearcă o strategie de a scăpa de citirea moţiunii de cenzură şi au venit şi cu această ştire. Importantă e moţiunea”, a spus Pocora.

 

blank