In perioada 23-25 martie, la Romexpo, in Pavilion C2 se desfasoara Targul Raw Life & Style care va reuni productori și distribuitori de produse și servicii destinate unui stil de viață echilibrat.

Cu aceasta ocazie, Compania Freeways Global va fi prezenta prin colaboratori in cadrul targului la standul 27 si va oferi informatii despre suplimente nutritive, produse de ingrijire personala organice, sisteme de filtrare si alcalinizare a apei, centuri magnetice cu turmalina si magneti, cafea terapeutica cu ganoderma si cordyceps, sucul de Graviola si multe alte produse folosite cu success in vindecarea a numeroase afectiuni dar si pentru prevenirea aparitiei acestora.

Produsele Freeways sunt adresate persoanelor din toate categoriile de varsta si sunt prezente in farmacii si plafare din intreaga tara prin colaboratori.

Freeways Global are o fabrica proprie langa Brasov, care asigura o mare parte din produsele din portofoliu. Pentru restul produselor am externalizat productia catre partenerii nostri din afara tarii, acestea fiind facute conform specificatiilor si standardelor de calitate impuse de Freeways.

Infiintata in iulie 2016, Freeways Global este o afacere cu capital 100% romanesc, cu o investitie initială de aproximativ 1.000.000 de euro. Aceasta investitie consta in modernizarea utilajelor si achizitia de materie prima pentru a putea sustine productia si distributia la nivel european. European , pentru ca incepand cel tarziu din Aprilie 2018 , fiecare cetatean european va avea acces la gama de produse Freeways, prin comenzi online.

De asemenea, un buget important a fost alocat pentru cercetare si dezvoltare. 
Va asteptam cu drag la Romexpo , in perioada 23-25 Martie, Pavilion C2, stand 27 pentru a ne cunoaste si a va oferi informatii benefice despre produsele Freeways si un stil de viata sanatos.