Românii din Târgoviște au aflat direct de la Liviu Dragnea despre situația economiei Românești
Featured, Politic

Românii din Târgoviște au aflat direct de la Liviu Dragnea despre situația economiei românești

În vizita de astăzi de la Târgoviște președintele PSD Liviu Dragnea a vorbit românilor despre economia țării și datele publicate de Institutul Național de Statistică. În ciuda prezicerilor nefaste ale președintelui Klaus Iohannis, economia țării a atins o creștere de peste 5 procente.

De neînțeles este atitudinea președintelui țării și a opoziției partidului PSD care promovează date eronate și induce cetățenii în eroare. Cu toate că realizările guvernării PSD se văd negru pe alb din datele Institutului Național de Statistică, Kalus Iohannis nu recunoaște creșterea economică.

În România trebuie pusă pe butuci industria urii

În cea mai recentă postare pe contul său de Facebook, Liviu Dragnea îl felicită pe Klaus Iohannis pentru “singura sa realizare”: învrăjbirea românilor și divizirea lor. Ideile promovate de președintele țării au la bază doar sentimentul de ură. El a răspândit ura în politică, societate și printre oameni făcându-i să se disprețuiască unii pe ceilalți și să-și arunce cuvinte grele care dezbină un popor.

Pentru un trai mai bun, avem nevoie de o Românie unită și patrioți care să lupte pentru aceleași idealuri. Este imposibil să vorbim despre dezvoltarea țării dacă direcțiile în care țintim fiecare dintre noi sunt diferite. România merită mai mult, iar pentru ca această țară să primească ce i se cuvine, un popor întregit, cu dragoste de țară și de aproape este ceea ce trebuie să devenim.