Monden, Stiri

Tania Budi, menage a trois

Tania Budi, menage a trois

 

Lucian Viziru, fostul iubit al Taniei Budi face o dezvaluire socanta din timpul relatiei celor doi. Tania Budi nu se da in laturi de la sexul in trei si si-a implinit fantezia alaturi de Lucian si o alta domnisoara.Tania il ataca pe fostul iubit si neaga momentul ménage a trois.

blank

Dupa ani de despartire, Lucian Viziru si Tania Budi intra din nou in atentia publicului cu declaratii uluitoare legate de intimitatea celor doi. Actuala iubita a fotbalistului Adrian Cristea, are la activ experienta sexului in trei. Budi nu recunoaste triunghiul fierbinte si replica dur fostului iubit. “Imi pare rau ca dupa atatia ani Lucian se simte ranit si vorbeste despre lucrul asta… Este o fabulatie….De ce nu m-ai sunat tu pe mine sa ma intrebi de lucrurile astea? Ai nevoie de bani? Vreau dovezi pentru lucrurile astea. Nimeni nu are dovezi sa vina cineva sa demonstreze. Daca niste oameni vin peste ani si povestesc lucrurile astea, au o problema”, a declarat Tania Budi intr-o emisiune televizata, aceeasi unde Lucian Viziru a dezvaluit experienta sexuala in trei.

 

Adi, cred ca o mai iubeste pe Bianca

blankDupa ce a precizat ca fostul iubit, Lucian Viziru e foarte ranit si cauta publicitate si sursa financiara pe numele Tania Budi, vedeta a mai adaugat ca are o relatie speciala cu Adrian Cristea, desi acesta inca o mai iubeste pe Bianca Dragusanu. Tania Budi e impacata cu idea si i se pare ceva normal dupa o relatie atat de profunda cum au avut-o cei doi.

 


blank