Showbiz, Stiri

Tania Budi, mamă la 46 de ani?

Frumoasa blondă crede că a venit timpul şi pentru un copil

tania-budi-mama

Tania Budi marturiseste ca nu exclude posibilitatea de a deveni pentru prima data mama, desi se indreapta deja spre varsta de 46 de ani. Vedeta de televiziune spune ca se simte tanara si ca vrea sa isi construiasca o familie daca apare cineva potrivit la orizont.

Tania Budi a implinit 45 de ani, insa nu isi arata deloc varsta. Vedeta de televiziune este mereu admirata pentru look-ul sau fresh si pentru silueta impecabila. Ii place sa traiasca viata din plin, iese in oras cu prietenii, iar pe parcursul verii este prezenta mai tot timpul la mare, alaturi de fratele ei, pentru a avea grija de clubul pe care il detin in statiunea Mamaia.

Desi este tot timpul complimentata pentru atitudinea ei adolescentina, nu putini sunt aceia care o intreaba daca a luat vreodata in calcul varianta de a deveni mama si de a-si intemeia o familie.

Blondina marturiseste ca si-ar dori acest lucru, insa asteapta sa apara persoana potrivita si ca, pana la urma-urmei, totul ramane la mana destinului.

Tania-Budi

„Eu cred in destin, eu cred ca daca e sa fie va fi, daca n-a fost sa fie inseamna ca n-a fost sa fie. Ma simt foarte tanara, simt ca pot face lucrul asta oricand vreau eu, cu persoana potrivita” , a declarat ea.

Zilele trecute, si Monica Anghel a declarat ca se simte pregatita sa devina din nou mama, desi a trecut de ceva timp de pragul de 40 de ani. Artista este mama unul baietel de trei ani.

blank