Showbiz, Stiri

În tandreţuri cu o altă femeie

Curajoasă! Bianca se sărută cu o femeie înainte de nunta cu Victor Slav

Bianca Drăguşanu şi-a surprins din nou fanii cu o fotografie în care apare în ipostaze tandre alături de o altă femeie.

bianca femeieBianca Drăguşanu şi Victor Slav sunt pe ultima sută cu pregătirile pentru cununia civilă, însă unul dintre cei care a cunoscut-o bine pe roşcată este convins că acest mariaj nu va rezista mai mult de câteva luni.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav trăiesc periculos înainte de nuntă. Fără prea multe explicaţii, Victor Slav a postat următorul mesaj pe pagina sa de Facebook, pentru a pune capăt tuturor bârfelor: „Keep calm, we are getting married” (Staţi liniştiţi, ne căsătorim). El a postat şi o fotografie în care apare în timpul unui sărut pasional cu logodnica sa.

Fanii lui Victor Slav au fost extrem de încântaţi de vestea că pregătirile continuă pentru apropiata nuntă cu Bianca Drăguşanu şi l-au felicitat.

bianca-23_33314800Noi dezvăluiri vor fi făcute la emisiunea „La Măruţă”, când Victor Slav şi Bianca Drăguşanu vin pe Happylica pentru a face primele dezvăluiri despre nunta lor. Cei doi vor face mărturisiri despre locul unde au decis să se căsătorească, despre verighetele pe care le-au ales şi invitaţiile de nuntă.

Mircea N. Stoian, fostul coleg al roşcatei din vremea în care cei doi lucrau împreună în cadrul emisiunii „Un Show Păcătos”, este de părere că povestea de dragoste dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav nu are nici o şansă

„Intuiesc un spectacol de media cu artificii! Şi aici vorbesc de nuntă dar şi de viitorul divorţ! Şi da, vorbim de următorul divorţ care va avea loc în următoarele şase luni de zile. Nu e puţin deloc, căci aceasta este persistenţa evenimentului.

blank