Featured, Ultima Ora

Tânărul care și-a decapitat iubita și-a recunoscut fapta, după ce a fost prins

Tânărul din Prahova care i-a tăiat gâtul iubitei sale de 17 ani a fost prins de poliţişti după ce a fost dat în consemn la frontieră iar poza lui a fost distribuită la toate secţiile de poliţie din judeţ, susţin surse din apropierea anchetei.

Tânărul de 21 de ani din Prahova, suspectul principal al crimei din Şotrile, şi-a recunoscut fapta imediat după ce a fost prins. El urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova pentru a fi dispuse măsuri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că tânărul de 21 de ani a fost prins, având în vedere „psihologia criminalului” şi anume că autorul se întoarce la locul faptei.

Suspectul principal în cazul crimei din Şotrile a fost descoperit lângă locuinţa în care este bănuit că omorât-o pe iubita sa, fiind ascuns în tufişuri. Nu a stat acolo tot timpul, ci s-a plimbat.

Acesta a recunoscut fapta şi spune că a recurs la acest gest întrucât „tânăra l-a îmbolnăvit”.

Bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova pentru a fi dispuse măsurile preventive care se impun.

Ştire iniţială

Tânărul de 21 de ani, din comuna Şotrile, judeţul Prahova, suspectat că i-a tăiat gâtul iubitei sale de 17 ani, a fost prins, duminică, de poliţişti după ce a fost căutat aproape 24 de ore de zeci de poliţişti, jandarmi şi voluntari.

Potrivit unor surse din apropierea anchetei, bărbatul a fost găsit în zona locuinţei, ascuns în tufişuri.

O tânără de 17 ani a fost găsită, sâmbătă, cu gâtul tăiat, într-o casă din satul Rudari, judeţul Prahova, principalul suspect fiind iubitul ei, care a fugit şi şi a fost căutat de zeci de poliţişti, jandarmi şi voluntari.

Duminică, poliţiştii l-au dat pe tânăr şi în consemn la frontieră, poza şi semnalmentele lui au fost trimise la toate secţiile de poliţie din Prahova, iar cetăţenii au fost rugaţi să sune la 112 dacă au informaţii despre el.

„Faţă de numitul Marin Laurenţiu, în vârstă de 21 de ani din Şotrile, Plaiul Câmpinei, sunt indicii că ar fi autorul unei infracţiuni de omor, victimă fiind concubina acestuia, o tânără de 17 ani, cu care locuia împreună”, au declarat reprezentanţii IPJ Prahova.