Adrian Zglobiu s-a speriat când poliţiştii au venit să-l salte de acasă

  Zglobiu

Bărbatul care l-a scuipat pe Traian Băsescu a încercat să se sinucidă, anunţă Neptun TV. Când a văzut că polițiștii vin să îl ia de acasă pentru a-l duce la Secția de Psihiatrie de la Palazu Mare, Adrian Zglobiu a încercat să își ia viața. A luat un cuțit și a vrut să își taie gâtul. A fost chemată o ambulanță de urgență, iar bărbatul a fost dus la Spitalul Județean Constanța. Acesta are o rană superficială care nu îi pune viața în pericol, spun medicii. Un polițist care a încercat să îi ia cuțutul s-a rănit la mână.

Bărbatul a fost dus ieri la Secția de Psihiatrie din Palazu Mare pentru o nouă expertiză. Deși sâmbătă medicii au decis că are discernâmânt, ieri i-au pus în vedere să se interneze benevol, pentru o nouă expertiză, în caz contrar urmând să fie spitalizat cu forța pentru o lună.

Tot ieri, Adrian Zglobiu a fost chestionat din nou cu privire la incidentul de sâmbătă, după gravele acuze pe care le-a adus luni procurorilor. Bărbatul spune că anchetatorii l-au amenințat că va ajunge în închisoare și va fi violat și i-au dat de înțeles că și rudele lui sunt în pericol. Zglobiu i-a acuzat pe procurori că l-au amenințat cu violul ca să declare că ar fi fost pus de primarul Radu Mazăre să îl scuipe pe Traian Băsescu.

Citeste si...
Cine este Eduard Hellvig şi ce se ASCUNDE în spatele nominalizării la şefia SRI