Anastasia, o tânără pictoriță, în vârstă de 24 de ani, a fost înjunghiată de 8 ori, de către propria mamă, de 56 de ani, într-un apartament din apropierea Moscovei.

Incidentul s-a produs într-un bloc turn dintr-un orășel din aporpierea Moscovei, unde cele două, mamă și fiică, locuiau. Femeia în vârstă de 56 de ani lucra ca medic pediatru la o clinică locală și adesea îi hărțuia pe vecini cu scandaluri.

Din informațiile disponibile, aceasta ar fi fost internată într-o clinică de neuropsihiatrie acum câțiva ani, conform Life.ru.

Vecinii au alertat autoritățile după ce, din locuința în care locuiau Anastasia și mama ei, se auzeau țipete groaznice. În scurt timp, după ce ușa a fost spartă, aceștia au descoperit tânăra de 24 de ani zăcând într-o baltă de sânge după ce mama sa, Irina, a înjunghiat-o de opt ori.

După atacul asupra fiicei sale, femeia a încercat să se sinucidă, provocându-și multiple răni, însă, aceasta a fost găsită în viață și transportată de urgență la spital.

Femeia va fi audiată de către oamenii legii imediat ce acest lucru va fi posibil. Încă nu a fost aflat motivul pentru care Irina a recurs la un asemenea gest, însă, se presupune că între mamă și fiică ar fi izbucnit o ceartă.
pictoriţă, omorâtă, de mama