Chiar dacă este o perioadă în care criza medicală provocată de noul coronavirus deține o nedorită supremație, artiștii încearcă să păstreze contactul cu admiratorii și cu viața artistică, definitorie pentru ei, iar Paul Surugiu-Fuego nu poate face excepție de la regulă.

Cu doar două ore în urmă, Fuego și-a anunțat fanii că a lansat melodia pe care o promisese cu mai mult timp în urmă, fiind vorba despre o piesă – ”Noaptea cea mai lungă” – ale cărei versuri sunt scrise de Adrian Artene, muzica aparținându-i lui Dov Seltzer, un muzician evreu de origine română.

”Dragii mei, iată melodia nouă pe care v-am promis-o! Este vorba despre o piesă specială, pe versurile lui Adrian Artene și muzica lui Dov Seltzer, un muzician evreu, de origine română! Sper să vă placă! Clipul este realizat de Ana Maria Halalai!” #paulsurugiufuego #ceamailungănoapte”, a scris artistul pe pagina sa de socializare.

https://www.youtube.com/channel/UC2JaOnYrHPeX3l9ixV8i6ig

”Felicitări, Adrian Artene! Felicitări, Paul Surugiu…”
”Cu noaptea mă-nvelesc și stelelor vorbesc/ Când tu nu ești aici, nu ești în noaptea mea,/ Eu lumii îi recit versuri despre infinit/Când tu nu ești aici, nu ești în noaptea mea”, sunt versurile de început ale acestei melodii de dragoste cu puternice accente emoționale.

Citeste si...
Secret! Cum reuşeşte Tania Budi să arate atât de bine la 45 de ani

Iar reacția admiratorilor lui Fuego nu a întârziat să apară, linia me,odică, interpretarea și, firește, versurile, fiind apreciate unanim: ”Mulțumim! Piesa este superbă! Emoționantă și plină de sensibilitate! Felicitări, Adrian Artene! Felicitări, Paul Surugiu și de asemenea Dov Seltzer! Sunteți divini!”, ”Felicitări pentru premieră! Îmi amintește de o melodie în ebraică pe care ai interpretat-o excepțional în cadrul festivalului Romaniada din Israel, uimindu-i pe toți!”, ”Chiar este o piesă specială , mă gindeam că ne lași în așteptare. Acum, înainte să adorm, o voi mai asculta de câteva ori. Muzica și versurile sunt minunate, nu mai vorbesc de interpretare… A fost lună plină și va fi și mâine , nu uita să-ți pui o dorință. Să ai o zi cu soare și cu zâmbet de copil”, ”O adorrr! Un glas cald și divin! Felicitări! Emoțiile și vocea ta suavă m-au copleșit până la lacrimi. MASTERPIECE!”, au fost câteva dintre comentariile postate de către cei care au ascultat această nouă piesă lansată de Fuego.