Featured, Showbiz

Talentatul artist Fuego, plin de surprize! A lansat o nouă piesă emoționantă: ”Noaptea cea mai lungă”

Chiar dacă este o perioadă în care criza medicală provocată de noul coronavirus deține o nedorită supremație, artiștii încearcă să păstreze contactul cu admiratorii și cu viața artistică, definitorie pentru ei, iar Paul Surugiu-Fuego nu poate face excepție de la regulă.

Cu doar două ore în urmă, Fuego și-a anunțat fanii că a lansat melodia pe care o promisese cu mai mult timp în urmă, fiind vorba despre o piesă – ”Noaptea cea mai lungă” – ale cărei versuri sunt scrise de Adrian Artene, muzica aparținându-i lui Dov Seltzer, un muzician evreu de origine română.

”Dragii mei, iată melodia nouă pe care v-am promis-o! Este vorba despre o piesă specială, pe versurile lui Adrian Artene și muzica lui Dov Seltzer, un muzician evreu, de origine română! Sper să vă placă! Clipul este realizat de Ana Maria Halalai!” #paulsurugiufuego #ceamailungănoapte”, a scris artistul pe pagina sa de socializare.

https://www.youtube.com/channel/UC2JaOnYrHPeX3l9ixV8i6ig

”Felicitări, Adrian Artene! Felicitări, Paul Surugiu…”
”Cu noaptea mă-nvelesc și stelelor vorbesc/ Când tu nu ești aici, nu ești în noaptea mea,/ Eu lumii îi recit versuri despre infinit/Când tu nu ești aici, nu ești în noaptea mea”, sunt versurile de început ale acestei melodii de dragoste cu puternice accente emoționale.

Iar reacția admiratorilor lui Fuego nu a întârziat să apară, linia me,odică, interpretarea și, firește, versurile, fiind apreciate unanim: ”Mulțumim! Piesa este superbă! Emoționantă și plină de sensibilitate! Felicitări, Adrian Artene! Felicitări, Paul Surugiu și de asemenea Dov Seltzer! Sunteți divini!”, ”Felicitări pentru premieră! Îmi amintește de o melodie în ebraică pe care ai interpretat-o excepțional în cadrul festivalului Romaniada din Israel, uimindu-i pe toți!”, ”Chiar este o piesă specială , mă gindeam că ne lași în așteptare. Acum, înainte să adorm, o voi mai asculta de câteva ori. Muzica și versurile sunt minunate, nu mai vorbesc de interpretare… A fost lună plină și va fi și mâine , nu uita să-ți pui o dorință. Să ai o zi cu soare și cu zâmbet de copil”, ”O adorrr! Un glas cald și divin! Felicitări! Emoțiile și vocea ta suavă m-au copleșit până la lacrimi. MASTERPIECE!”, au fost câteva dintre comentariile postate de către cei care au ascultat această nouă piesă lansată de Fuego.