Fetele ar trebui să demonstreze lumii cât de “liberali” sunt ruşii în privinţa mişcării gay

tatu2

Legile anti gay din Rusia au provocat revolta in intreaga lume, cu atat mai mult cu cat tara organizeaza Jocurile Olimpice de Iarna, ce debuteaza astazi la Soci. Vrand sa demonstreze ca sunt “liberali” in gandire, organizatorii le aduc pe fetele de la t.A.T.u. sa cante in cadrul ceremoniei de deschidere.

The Hollywood Reporter, citand mass-media din Rusia, informeaza ca trupa t.A.T.u a fost angajata sa sustina un moment artistic in cadrul ceremoniei de inaugurare a Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci, eveniment ce va fi transmis astazi LIVE de TVR 1, de la ora 20.00.

Lena Katina si Yulia Volkova au devenit faimoase pe plan international la inceputul anilor 2000 dupa ce au lansat piesa “All The Things She Said” si datorita strategiei lor de a se face cunoscute, cele doua sustinand la vremea respectiva ca formeaza un cuplu.

In anul 2003, Yulia si Lena s-au sarutat pe scena la MTV Video Music Awards, insa ulterior au aparut informatii ca totul a fost doar o minciuna si o strategie de promovare. “Cand al doilea album t.A.T.u. a fost lansat multi dintre fanii nostri au crezut ca i-am tradat si i-am mintit. Nu a fost insa niciodata asa. Noi tot timpul am militat pentru dragostea fara frontiere”, a declarat Katina. Pentru a demonstra ca este asa cele doua artiste s-au alaturat celor care au demonstrat in 2007 la Moscova Gay Parade.

In lumina numeroaselor articole din presa internationala despre propaganda anti gay din Rusia, organizatorii JO au vrut sa demonstreze ca au viziuni liberale si le-au angajat pe cele doua fete sa cante in deschidere. “Ne-au invitat sa cantam in cadrul ceremoniei de deschidere, insa se comporta foarte urat cu artistii. Organizarea este jalnica”, a scris Katina pe Tweeter. Ulterior, artista si-a sters postul de frica organizatorilor.