Showbiz, Stiri

T.A.T.U au cantat pentru „Vocea Romaniei” pe gratis

T.A.T.U au cantat pentru „Vocea Romaniei” pe gratis


blankFetele de la T.A.T.U, lesbiencele Rusiei, au fost invitate sa cante pentru emisiunea „Vocea Romaniei”, si nu oricum, ci pe gratis. Intr-un interviu acordat ziarului Libertatea, cele doua au declarat ca Romania le aduce amintiri despre Rusia de acum 10 ani, atat la aspect, cat si la vreme, acum ca au aterizat in vreme de iarna la noi in tara.

Cele doua, Yulia si Lena, au declarat ca votca mult adorata de rusi este un mit si ca cea mai cunoscuta figura din viata muzicala a Romaniei pentru ele este Alexandra Stan, sub nici o forma INNA, care le este total necunoscuta. Pe de alta parte au declarat ca faptul ca cele doua s-au afisat ca lesbiene a fost nu doar marketing, chiar mai mult. 

„Nu, nu a fost doar marketing. A fost si o poveste adevarata si sentimente adevarate. E drept ca am jucat si un rol dar ne-am asumat asta. Suntem libere, facem ce vrem. Și eu am iubit, la fel și Lena, e normal sa avem vietile noastre. Nu e ca si cum suntem doar lesbiene, doar ne iubim.”, a spus Yulia.blank