Showbiz, Stiri

Sylvia se crede femeia fatală

 Sylvia a trecut printr-un divorț scandalos și rușinos, iar acum adoptă imaginea de femeie fatală.

Sylvia femme fatale 3Păpușica frumușică și inocentă de altădată, s-a transformat radical în ultimii ani, iar acum, stilul ei este mai îndrăzneț ca niciodată. Prințesa punk de ieri, se vrea de azi înainte o femeie fatală, ipostază care, crede ea, i se potrivește perfect pentru că se simte o femeie puternică și pentru că a reușit să-și refacă viața de după divorț fără a avea niciun fel de regrete.

Noua imagine, în care cântăreața adoptă numai ținute extrem de sexy, a fost imortalizată în cadrul unui shooting de excepție, în care artista interpretează mai multe roluri. O dată cu această ședință foto, Sylvia lansează și o nouă piesă, intitulată “Noi Doi”, care este, de fapt, o punere în scenă a poveștii de dragoste pe care solista o trăiește la momentul actual.

Sylvia femme fatale“Fiecare poveste de dragoste de până acum m-a inspirat. Unele sunt mai raţionale, mai așezate, altele sunt pline de neprevăzut. În momentul de faţă, sunt în perioada în care îmi trăiesc noua dragoste la maxim, în care mă bucur de toate momentele frumoase, în care nu îmi fac planuri și las lucrurile să se întâmple natural. Pot spune cu mâna pe inimă că divorţul m-a schimbat, că am devenit o altă femeie, că am renăscut. Acum sunt din nou într-o perioadă adolescentină, în care am inima deschisă și mă bucur de fiecare moment”, spune Sylvia.

Redactia EXPRESSPress 

blank