Showbiz, Stiri

Sylvia regreta ca s-a maritat

Sylvia regreta ca s-a maritat

blankFosta sotie a lui Andrei de la Alb Negru, Sylvia a declarat presei ca cea mai mare greseala a ei a fost ca s-a maritat.  A mai spus ca inca tine la fostul ei sot, dar o impacare nu ar fi niciodata posibila. 


„Pe strada ne salutam, am stat de vorba atat cat trebuie. Atat cat il cunosc eu pe Andrei, daca si-ar fi dorit o impacare, nu cred ca ar fi rasuflat informatia asta in presa. Dupa ce ne-am certat, i-am urat din suflet sa isi gaseasca o iubita. El este un barbat ok. Daca nu a fost ok pentru mine, nu inseamna ca nu este ok pentru alte fete. M-as mira sa-l vad cu o dansatoare. El poate mult mai mult. L-as vedea cu o femeie care sa fie pe picioarele ei, inteligenta. Dar daca se indragosteste de o dansatoare, problema lui.”, spune Sylvia.


Presa a speculat o impacare intre cei doi dar Sylvia s-a grabit sa spuna ca nu este adevarat, desi Andrei deja are o preupusa iubita dansatoare la bara. Fosta sotie a lui Andrei deja se vede cu cineva de 5 luni de zile dar spune ca inca nu se grabeste.


„Eu nu sunt orgolioasa, as fi facut ceva, niste scene, nu stiu, m-aa fi uitat mai mult la Oana Zavoranu, daca as fi vrut sa ma impac cu el. Noi ne-am iubit foarte mult, nimeni nu poate nega asta, insa unii reusesc sa mentina flacara iubirii, altii nu. Am ajuns la concluzia ca nu suntem fericiti impreuna. Asta nu inseamna ca am trecut printr-o tragedie. Pur si simplu nu mai mergea. Regret ca m-am maritat. Am facut-o prea devreme. Il voiam pentru mine”, a mai spus blonda.


blank