Showbiz, Stiri

Sylvia, din nou sexy în FHM

“Momentan nu mai cred în căsătorie şi nici în basmele cu prinţi”

Sylvia-FHMSylvia, una din cele mai sexy roşcate din showbiz, a pozat provocator pentru noul număr al revistei FHM, şi s-a dezbrăcat de secrete într-un interviu incitant. Artista recunoaşte că nu mai crede în căsătorie în momentul de faţă, însă îşi doreşte ca în viitor să îmbrace din nou rochia albă de mireasă….

“Momentan nu mai cred în căsătorie şi nici în basmele cu prinţi. Cred că pot exista mai multe iubiri în viaţă, fiecare fiind unică şi, cel puţin, la fel de specială ca şi celelalte. Nu pot compara o relaţie cu alta pentru că eu m-am schimbat şi totodată şi percepţia mea asupra vieţii şi a bărbaţilor. Îmi doresc însă să mai îmbrac odată rochia albă de mireasă”, declară Sylvia pentru FHM.

Totodată, roşcata oferă detalii despre relaţia ei cu noul iubit, Dragoş, cu care formează un cuplu de mai bine de 14 luni.

“El a fost omul care în una dintre cele mai negre perioade ale vieţii mele m-a făcut să zâmbesc şi să-mi recapăt încrederea în mine. Suntem foarte diferiţi, pot spune că venim din lumi diferite, însă acest lucru ne-a făcut să ne îndrăgostim unul de celalalt. Ne-am certat de multe ori până să găsim o cale de mijloc între cele două lumi ale noastre. De fiecare dată, împăcarea este tot mai frumoasă şi, surprinzător, ne îndrşgostim tot mai tare unul de celalalt”, continuă Sylvia.

Sylvia a mai pozat în FHM, în urmă cu doi ani, pe vremea când era blondă platinat şi era căsătorită cu Andrei, jumătattea albă din trupa Alb şi Negru.