Showbiz, Stiri

Sylvia, cu rochia desfăcută în public

Sylvia Sârbu este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe de la noi. Ea are grijă ca fiecare apariţie a ei în public să fie atent studiată, însă de această dată a fost prea evidentă în dorinţa de a impresiona.

Sylvia a mers la un eveniment monden, care a avut loc miercuri seară, ocazie cu care a purtat o rochie în culori vii, de vară. Pentru că ţinuta era una lungă, iar tatuajul de pe spate o făcea să fie foarte mândră de aspectul ei, Sylvia a renunţat la una dintre închizătorile de la spate ale rochiei, pentru a-şi lăsa la vedere desenul de pe piele. Ba chiar a pozat cu spatele, pentru ca tatuajul să se vadă cât mai bine.

Cântăreaţa le-a făcut de curând o surpriză plăcută fanilor ei. Pentru că tot mai multe vedete doresc să îşi arate tenul natural şi să demonstreze că sub machiajul zilnic se ascunde un chip frumos, Sylvia s-a înscris şi ea în trend. Ea a decis să facă acelaşi lucru, poate şi pentru a se simţi mai confortabil în ziua respectivă. Cântăreaţa s-a fotografiat în maşină, îmbrăcată lejer, cu părul strâns şi tenul curat, fără pic de fond de ten, mascara, fard sau orice alt artificiu cosmetic. “O zi fără machiaj”, a scris Sylvia pe Facebook, acolo unde a postat şi fotografiile.