Showbiz, Stiri

Sylvia adora sa fie ceruta de sotie…numai sa n-o pui sa dea cu subsemnatul

De curand, Sylvia a implinit doi ani de relatie alaturi de iubitul ei, Dragos. Cei doi se inteleg de minune si ar putea oricand sa spuna “DA” in fata ofiterului de stare civila…numai ca blonda nu mai vrea sa auda de casatorie!

Dupa divortul de Andrei de la Alb Negru, Sylvia n-a stat deloc pe ganduri.

La doar cateva luni, cantareata si-a gasit fericirea in bratele lui Dragos, barbatul alaturi de care zilele trecute a sarbatorit doi ani de relatie. De fapt, impropriu spus “a sarbatorit”, pentru ca asta vor face abia zilele urmatoare.

De ziua lor, Sylvia si “Iubi”, asa cum il alinta ea, n-au putut sa se bucure, asa cum ar fi trebuit, unul de celalalt. Ea a fost plecata cu cu concerte in Italia, el a fost prins cu afaceri si uite asa, ziua de 24 mai a fost pentru cei doi una ca oricare alta.

Vor recupera, in schimb, incepand de maine. Cantareata si iubitul ei si-au planificat o vacanta, de cateva zile, la munte.

Doar ei doi si catelul, departe de zgomotul infernal din Capitala si cu telefoanele inchise, spune Sylvia. Cel putin asa isi doreste…

Sylvia a divortat de Andrei in primavara lui 2012

Sylvia si Andrei au divortat dupa trei ani de casnicie. Andrei a descoperit, dupa ce a angajat un detectiv profesionist, ca a fost inselat chiar cu manechinul alaturi de care Sylvia a filmat un videoclip, in urma cu un an.


loading...