Sylvester Stallone
Showbiz

Sylvester Stallone, dezvăluiri despre boala lui Bruce Willis: Asta mă omoară. Este atât de trist

Sylvester Stallone face dezvăluiri cutremurătoare despre starea de sănătate a prietenului său, celebrul actor Bruce Willis. Din păcate, vedeta de la Hollywood a fost diagnosticată cu o boală extrem de gravă. Care este starea de sănătate a lui Bruce Willis?

La începutul anului 2022, Bruce Willis a fost diagnosticat, din păcate, cu o tulburare degenerativă a limbajului cunoscută sub numele de afazie. Familia sa a anunțat că trebuie să se retragă din cariera cinematografică și probabil că nu va reveni.

Mesajele din partea soției sale Emma au fost constante pe rețelele de socializare, dar s-a mai auzit de niciunul dintre prietenii săi din industrie.

Sylvester Stallone face dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Bruce Willis

Sylvester Stallone a oferit o actualizare sfâșietoare despre Bruce, iar lucrurile nu arată prea bine pentru el. Afazia afectează capacitatea unei persoane de a exprima și înțelege limbajul scris sau vorbit.

Acest lucru face ca orice persoană care suferă de această afecțiune să aibă o viață mult mai dificilă, atât pentru el, cât și pentru cei dragi lui. Stallone a vorbit despre experiența lui Bruce Willis cu această tulburare și a părut destul de îngrijorat

„Bruce trece prin niște momente foarte, foarte dificile. Asta mă omoară. Este atât de trist. Ne cunoaștem de mult timp. Ne rugăm pentru ce e mai bun pentru el și pentru minunata lui familie”, a declarat Stallone.

Bruce Willis și Sylvester Stallone au fost parteneri de afaceri

Alături de Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis și Sylvester Stallone au fost parteneri de afaceri încă din anii ’90 prin franciza de restaurante Planet Hollywood.

Toți trei au fost vedete de acțiune proeminente în anii ’80 și ’90, dar au lucrat împreună până când Sly a produs „The Expendables”. Toți au jucat în primele două filme, dar Bruce Willis a avut divergențe creative cu Stallone și a renunțat la cel de-al treilea episod al francizei.

Harrison Ford i-a luat locul lui Bruce Willis pentru cel de-al treilea film, după ce cei doi actori s-au certat. Cu toate acestea, s-au împăcat și și-au continuat prietenia după câțiva ani.

Stallone a postat un set de fotografii cu Willis după ce a fost făcut anunțul de retragere. El rămâne în strânsă legătură cu familia și este foarte îngrijorat de modul în care lupta cu afazia îl tratează pe prietenul său.

Nu se așteaptă ca Bruce Willis să revină în activitate, deoarece continuă să se lupte cu această problemă, dar Stallone are o serie de proiecte la care va participa în următorii ani.

blank
blank