Sute de fani ai lui Manchester United s-au adunat în faţa stadionului pentru a protesta împotriva patronului clubului. Meciul cu Liverpool a fost amânat.

Sute de fani ai echipei s-au adunat duminică în preajma stadionului Old Trafford pentru a protesta faţă de patronul Glazer. Protestul a izbucnit înainte de meciul Manchester United-FC Liverpool, transmite corespondentul Sky.

Suporterii au blocat intrarea în hotelul echipei, iar arbitrul întâlnirii a intrat cu dificultate în interiorul stadionului.

Sute de fani au reuşit să intre în stadion şi au ajuns până pe gazon. Ei sunt supăraţi pe patronul clubului care a vrut să înscrie echipa în Superliga Europei. „Poţi să cumperi clubul, dar nu ne poţi cumpăra sufletele”, scrie pe cartoanele purtate de unii suporteri.

Partida cu Liverpool a fost amânată
Clubul Manchester United a dat publicităţii un comunicat prin care anunţă oficial amânarea meciului cu Liverpool, meci ce trebuia să aibă loc duminică de la ora 18.30, dar a cărui desfăşurare a fost împiedicată de suporterii „dracilor roşii”.

„În urma discuţiilor dintre Poliţie, Premier League, Trafford Council şi cele două cluburi, meciul nostru împotriva lui Liverpool a fost amânat din motive de siguranţă şi securitate, în urma protestului de astăzi. Discuţiile continua cu Premier League pentru stabilirea unei noi date de disputare a meciului”, se menţionează în comunicat.

„Fanii noştri sunt pasionaţi pentru Manchester United şi recunoaştem complet dreptul la liberă exprimare şi la protest paşnic. Cu toate acestea, regretăm perturbarea liniştii echipei şi acţiunile care au pus în pericol alţi fani, personalul clubului şi al poliţiei. Mulţumim poliţiei pentru sprijinul acordat şi îi asigurăm de conlucrarea noastră în orice investigaţii ulterioare.”, se mai precizează în finalul comunicatului.