Showbiz, Stiri

Suspect! O cântăreaţă crede că ştie tot despre căsnicia lui Stelea?!

“Ceva nasol tot s-a întâmplat”

stelea

Antrenorul naţionalei de tineret a României, Bogdan Stelea, va divorţa de soţia Mirela, după numai şase ani de căsnicie şi opt de relaţie. Vestea i-a surprins pe apropiaţii celor doi, mai ales că aceştia şi-au spălat mai tot timpul rufele în familie. În cele din urmă, soţii Stelea au depus actele la notar, pentru a cere divorţul.

Unele surse din anturajul celor doi susţin că de vină ar fi infidelităţile fostului portar al naţionalei, în timp ce altele susţin că despărţirea a fost produsă de desele crize de gelozie, presupus nejustificate, ale Mirelei, care l-ar fi exasperat pe Stelea.

Cântăreaţa Silvia (ex-ASIA), trecută recent printr-un divorţ, crede că un lucru rău s-a întâmplat în familia Stelea, indiferent care ar fi fost acesta. “Mă uit la televizor şi văd că divorţează şi Stelea cu Mirela. Niciun divorţ nu vine de prea multă fericire. Ceva nasol tot are loc între oamenii ăia doi. Întotdeauna, în poveştile astea există două variante. Este varianta lui şi a ei. Adevărul va fi mereu undeva la mijloc”, a declarat artista pentru “ring”.

Cererea de divorţ a fost depusă de de designerul vestimentar Mirela Stelea la Judecătoria Sectorului 1 şi este de anticipat ca procedura să nu întâmpine dificultăţi, mai ales că la mijloc nu există şi copii ai fostului cuplu.