Căsătoriți pe nevăzute
Featured, Life

Suspans la „Căsătoriți pe nevăzute”. Mirele îi dă emoții miresei încă din primele secunde după ce a cunoscut-o

Dragostea plutește în aer la Căsătoriți pe nevăzute. Ultimul cuplu format de cei patru experți va ajunge în fața ofițerului stării civile pentru a spune „Da!” celei mai curajoase etape din viața lor: căsătoria.

Oana Nicolau, psihosexolog și psihoterapeut de cuplu, Mircea Iliescu, genetician, Victor Toriani, psihoterapeut și psiholog clinician, și Taher Sonu, expert în tehnica seducției, au propus săptămâna trecută formarea unui nou cuplu: Mihai și Andra.
casatoriti pe nevăzute, nunta,
În urma testelor efectuate, cei patru experți au ajuns la concluzia că cei doi au un grad ridicat de compatibilitate.

Până la 32 de ani, Andra nu a avut parte de o relație în adevăratul sens al cuvântului și-și dorește foarte mult să-și găsească jumătatea alături de care să trăiască o dragoste adevărată. De celalaltă parte, Mihai caută femeia care să-i fie partener într-o relație serioasă, de lungă durată.

Marți, de la ora 21:30, Mihai și Andra se vor întâlni pentru prima dată la propria nuntă.

Căsătoriți pe nevăzute! Întrebat fiind dacă acceptă să o ia de soție, Mihai a dat răspunsul într-un mod atipic: „Ești superbă! N-am cum să spun… altceva decât DA!”, a spus acesta ținându-o în suspans pe mireasă.

Cum va decurge nunta celor doi, cum s-au distrat în luna de miere Adrian și Daniela, ce planuri de viitor își fac Georges și Cristina, cum vor arăta primele zile în care Loredana și Daniel vor locui împreună, dar și în ce fel evoluează relația veteranilor emisiunii – Emilian și Andreea, vedem astăzi, într-o nouă ediție Căsătoriți pe nevăzute marți seară, de la 21.30.