International, Stiri

Surpriza în Topul Billboard! Bruno Mars este artistul anului 2013!

Cântăreţul le-a luat faţa consacraţilor Justin Timberlake, Taylor Swift sau Miley Cyrus

bruno-mars-2013-3

In mod surprinzator, Bruno Mars a fost desemnat de revista Billboard ca fiind artistul anului 2013, asta dupa ce ultimul sau album, “Unorthodox Jukebox”, s-a vandut in aproape 2 milioane de exemplare. Bruno Mars a reusit aceasta performanta in ciuda unei concurente serioase din partea lui Justin Timberlake, Taylor Swift sau Miley Cyrus.

Cu toate ca a fost cel mai mediatizat artist al anului, Miley Cyrus pierde distinctia suprema oferita de revista Billboard in favoarea lui Bruno Mars. Artistul originar din Hawaii a reusit sa obtina titlul de artistul anului dupa ce a reusit sa vanda aproape 2 milioane de unitati ale discului sau “Unorthodox Church”.

bruno-mars

Hituri precum ”Treasure”, “When I Was Your Man” sau “Locked Out of Heaven” au pastrat albumul in top 20 Billboard inca din momentul lansarii lui, la finalul lui 2012, iar cel mai sus discul a ajuns pe locul 12 in clasamentul de vanzari. ’

Pe locul doi in topul Billboard se afla Taylor Swift (care a fost desemnata totodata si cea mai buna artista a anului), iar Justin Timberlake se situeaza pe locul al treilea. Clasamentul este completat de Rihanna, Macklemore si Pink, in vreme ce pe locul sapte se situeaza trupa Imagine Dragons.

Trupa britanica One Direction ocupa locul opt in topul Billboard, iar Miley Cyrus se situeaza doar pe pozitia a noua.

blank