Featured, Social

Surpriză pentru poliţiştii din Cluj care-l căutau pe bărbatul care a omorât o femeie pe trecerea de pietoni şi apoi şi-a incendiat maşina

Bărbatul care a accidentat mortal o femeie pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca, după care a fugit de la locul faptei şi şi-a incendiat maşina, s-a predat, luni seară, la Poliţia Comunală Baciu, şi a fost dus la Poliţia Rutieră unde este audiat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Traian Morar, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că, după finalizarea administrării probatoriului, poliţiştii vor propune instanţei arestarea preventivă a autorului accidentului, care are 36 de ani.

”Luni seară, autorul accidentului mortal soldat cu decesul unei femei de 71 de ani s-a prezentat la Postul de Poliţie Comunal Baciu şi s-a predat. Bărbatul se află în custodia poliţiştilor rutieri care efectuează activităţile de administrare a probatoriului şi este audiat, urmând ca după finalizarea acestora autorul să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, a spus Morar.

Potrivit acestuia, femeia de 71 de ani a traversat, luni, regulamentar o stradă din Cluj-Napoca, iar şoferul care a accidentat-o nu i-a acordat prioritate şi nu a frânat, lovind-o în plin.

Ulterior, acesta a fugit de la locul accidentului şi apoi a incendiat maşina cu care a produs acidentul.