Gina Pistol
Showbiz

Surpriză de zile mari de la Gina Pistol. Vedeta a luat o decizie la care puțini se gândeau

Gina Pistol a dat vestea cea mare. Vedeta vrea să se întoarcă la Antena 1, după ce noul sezon de Chefi la cuțite abia a început.

Gina Pistol a dat vestea cea mare despre întoarcerea la Antena 1. Noul sezon de la Chefi la cuțite abia a apărut pe post, iar vedeta este dornică să se întoarcă.

Gina Pistol, vestea cea mare despre întoarcerea la Antena 1

Gina Pistol a vorbit despre revenirea în televiziune la șase luni de la momentul în care a luat pauză. Acesta ia în considerare întoarcerea la Antena 1, la emisiunile pe care le prezenta și înainte.

Sezonul 12 din emisiunea Chefi la cuţite a început deja de câteva ediții, cu Irina Fodor la cârmă. Doar că Gina Pistol a făcut un anunț care surprinde pe toată lumea și spune că este gata să revină.

Gina Pistol a declarat că să muncească în televiziune este un lucru special pentru ea. Așa că cu siguranță își dorește să revină pe micro ecran. Aceasta a spus că este dispusă să accepte noile propuneri de la începutul anului viitor sau din primăvară.

Aceasta a făcut o referire și la reîntoarcerea la Chefi la cuțite pentru a că a spus că dacă se dorește revenirea ei atunci cu siguranță este dispusă să se întoarcă și să prezinte din nou emisiunile de la Antena 1.

De asemenea, soția lui Smiley a dat de înțeles că nu se grăbește să accepte vreo propunere. Vedeta este deschisă să înceapă și un alt proiect, nu numai să se întoarcă la emisiunile pe care le-a prezentat la Antena

„Va trebui să avem răbdare, să constatăm dacă vor mai exista propuneri, dacă voi mai primi propuneri de colaborare și dacă eu voi avea energia necesară ca să mă apuc de ele și să le duc până la capăt.

Gina Pistol

Cum s-a despărţit Gina de Chefi la cuţite

Gina Pistol s-a fotografiat și a postat imaginile pe internet, înainte de startul noului sezon de Chefi la Cuțite. Alături de un selfie foarte reușit, blonda a scris și un mesaj cu subînțeles: „Adevărul este ca ma simțeam “nepozata”. Mesajul reprezintă un semn că frumoasei mămici îi lipsește lumina reflectoarelor pe care i-o ofereau aparițiile la emisiunile Monei Segal.

Pe data de 2 septembrie a început sezonul cu numărul 12 de la Chefi la Cuțite. În loc de Gina Pistol, Irina Fodor este cea care prezintă emisiunea de la Antena 1. Cu doar câteva zile înainte de premieră, soția lui Smiley a lăsat un mesaj care dă de înțeles că duce dorul platoului.

Motivul pentru care vedeta a renunțat la Chefi la Cuțite

Citește și  Andreea Balan, IN PERICOL!

De doi ani, a luat o întorsătură la 180 de grade pentru Gina Pistol. A devenit mamă, a născut-o pe Josephine și acum trebuie să se concentreze pe familie. Astfel, după ani buni de colaborare cu Antena 1, a decis că este momentul să se retragă, cel puțin pentru o vreme, de pe micile ecrane.

„Am tot scris şi rescris. O să încerc să nu plâng. Deci, simpaticilor, după cum bine ştiţi, acuşi se fac doi ani de când am devenit mamă şi am început o nouă viaţă. În aceşti doi ani în care mi-am continuat şi activitatea ca prezentator la Chefi la cuţite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei şi în special fiicei mele, a spus Gina Pistol.

Vedeta a scris pe Instagram că pentru ea aceşti ani au fost foarte complicaţi. „Nimic nu a fost aşa cum ştiam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuţite şi cu o echipă de oameni minunaţi, de la care am învăţat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune”, spunea Gina Pistol pe Instagram, în februarie.

blank