Showbiz, Stiri

Surpriză de proporţii în showbiz-ul romanesc!

Anca Serea este din nou însărcinată!

Anca copiiAnca Serea, iubita lui Adi Sina, a anunţat că este însărcinată în şase luni şi că la sfârşitul acestui an va naşte.

Anca Serea, prezentatoarea emisiunii Focus Sport de la Prima TV, va deveni mamă pentru a patra oară. Marele anunţ l-a făcut chiar Anca, aseara, în cadrul emisiunii „Focus Monden”.

„Noi aşteptăm încă un copilaş. Sunt însărcinată în şase luni. Nu am ascuns sarcina, cred că am un fizic care mă ajută. A fost o opţiune a noastră, noi considerăm chestia asta ca fiind destul de intimă şi trăim frumuseţea acestui moment. Am fost fericită şi sper ca totul sa decurgă bine. Nu ştim sexul copilului, pentru că nu am vrut să ştim. Adi este foarte fericit, el chiar îşi mai dorea un copilaş”, a mărturisit Anca Serea.

La 30 de ani, Anca va fi pentru a patra oară mămică. Anca şi Adi mai au acasă trei copii frumoşi, pe David (11 ani), Sarah (5 ani) şi Noah de un an. Primii doi provin din căsătoria anterioară a Ancăi şi vedeta i-a crescut singură după moartea primului soţ.

Dar fericirea a apărut din nou atunci când s-a îndrăgostit de Adi Sina. Adi a amenajat un studio acasă pentru a compune şi lucra mai aproape de frumoasa lui familie.

blank