Featured, Sport

Surpriză! Bercelona îl vinde pe Leo Messi?

Unul dintre cei mai mari fotbaliși români din ultimii 30 de ani este convins că argentinianul Leo Messi va părăsi gruparea „blaugrana”. Se urmează în mod fidel același scenariu la care a apelat și Real Madrid pentru a „scăpa” de Cristiano Ronaldo, crede Gică Craioveanu.

Fostul internațional român, stabilit de ani buni în Spania, a vorbit despre „meciurile” dintre președintele Barcelonei (plus o parte dintre directorii clubului) și superstarul Leo Messi, discuții relatate pe larg în presa catalană.

În opinia lui Craioveanu, Messi va pleca de la Barcelona și nu este exclus ca acest lucru să se întâmple chiar în acest an, când atenția lumii (a fanilor, în special) este deturnată de la fotbal.

„Cu toate că Messi declară că nu o să plece, eu cred că o să plece. O să obosească de acest «război» cu președintele. El, președintele, ar avea de câștigat vreo 50 de milioane de euro sau 80 de milioane. Acești bani ar rămâne la club, atât ar economisi. Cred că este aceeași situație ca la Ronaldo”, a spus Craioveanu.

Pe de altă parte, Lionel Messi a anunțat în urmă cu câteva zile că el, în calitate de căpitan al echipei, transmite acordul vestiarului pentru măsurile financiare gândită de conducerea clubului în vederea depășirii crizei economice.

Pe scurt, fotbaliștii Barcelonei au acceptat micşorarea cu 70% a salariilor.

barcelona, leo messi, pleaca

blank