Showbiz, Stiri

Surpriza anului: Iulia si Mihai Albu vor sa se recasatoreasca!

In luna februarie, dupa o serie de neintelegeri, unul din cele mai cunoscute cupluri autohtone se despartea. Iulia si Mihai Albu divortau acum sase luni din cauza diferentelor de opinie, dupa o relatie de 8 ani.

mihai-albu-iuliaIn timp ce el ii reprosa ca vrea sa cladeasca o cariera in showbiz, Iulia isi certa sotul pentru ca munceste prea mult si nu acorda suficienta atentie familie. Si asa se incheia o relatie de durata.

Ulterior, Mihai a inceput sa regrete hotararea de a divorta de sotia sa, motiv pentru care a petrecut Pastele impreuna cu Iulia si fiica lor Mikaela, ca si cum nimic nu s-ar fi schimbat.

Iulia-si-Mihai-Albu-se-impaca--Uite-ce-declaratii-de-dragoste-si-au-facutSi incet, dar sigur, cei doi fosti soti au inceput sa discute neintelegerile si sa isi dea seama ca inca ii leaga sentimente puternice. Au petrecut mult timp departe de casa, fie la munte, fie la mare, lasand impresia ca sunt o familie fericita, insa continua sa locuiasca teoretic inca separat.

Desi dorm unul la celalalt, nici Iulia, nici Mihai nu vor sa se mai grabeasca, resimtind efectele divortului si a lucrurilor spuse in timpul lui. Totusi, dau semne ca vor sa redreseze situatia si sa redevina o familie in adevaratul sens al cuvantului, discutand posibilitatea de a se recasatori. (D.A)

blank