Monden

Surorile Luciu duc lipsa de dragoste

Surorile Luciu duc lipsa de dragoste 

blank

 Dupa ce presupusa amanta a sotului Nicoletei Luciu, Kinga Sebestyen aproape ca ia distrus casnicia vedetei, sora artistei da de greu in dragoste. Nicoleta a reusit sa treaca peste teribila intamplare dar nu la fel de fericita este sora acesteia, Iuliana Luciu, care s-a despartit recent de iubit.

Dragostea pare sa nu primeze in familia surorilor pentru ca iubitul Iulianei, Razvan Dumitrescu, a ales alt drum si cei doi s-au despartit. „Vreau sa spun ca nu m-a batut, nu m-a inselat, este un barbat model si nu am ce sa-i reprosez. Doar ca nu a mai mers intre noi, incepusem sa o luam fiecare in alta directie. Nu are legatura cu job-ul meu.”

A fost ceruta de 3 ori in casatorie si a avut un iubit model, s-au simtit bine si au fost frumosi impreuna, dar nu a fost suficient sa continuie relatie lor : E greu, dar o sa trecem peste. Noi locuiam impreuna, acum eu stau la Nicoleta. Pe viitor, cred ca o sa ma mut singura. Nu ma intereseaza alti baieti. Nici acum, nici in viitorul apropiat”, se destainuie Iuliana.

blank