Showbiz, Stiri

Surorile Gabor nu şi-au uitat tatăl de sărbătorile pascale

Fetele îi trimit bani şi se interesează de starea lui de sănătate

 Monica 8

 In ciuda faptului ca s-a speculat ca si-au abandonat tatal, surorile Gabor nu au uitat de cel care le-a dat viata. Cu ocazia sarbatorilor Pascale, Monica si Ramona au bagat mana in buzunarele… iubitilor, pentru a-i trimite bani lui Emil Gabor.

Monica 9

Au plecat dintr-un apartament saracios de la periferia orasului Bacau atunci cand erau niste copile, ajungand acum sa traiasca intr-un lux exorbitant. In timp ce Monica Gabor locuieste de mai bine de doi ani in America, acolo unde se iubeste cu un chinez putred de bogat, sora sa mai mica, Ramona, si-a gasit si ea un partener de viata si duce un trai de printesa in Dubai.

 

Daca pana in urma cu un an, cele doua nu aveau o relatie apropiata cu tatal lor, dupa ce Veronica Bulai, mama lor, a incetat din viata in urma unui tragic accident, relatia dintre Monica, Ramona si Emil Gabor s-a schimbat la 180 de grade.

Monica mama

De mai bine de jumatate de an, cele doua surori sunt extrem de preocupate de soarta tatalui lor, care are grave probleme cu sanatatea, dar si cu alcoolul. Desi il vad extrem de rar, Monica si Ramona au grija de acesta, insa, pentru a-l ajuta financiar, au avut si o cerinta: ca Emil Gabor sa se lase de baut.

Monica tata

“Fetele au promis la capataiul mamei lor ca vor avea grija de Emil. Pana acum s-au tinut de promisiune. Nu au trimis bani atat de des pe cat au promis, dar nici nu l-au lasat de izbeliste. De Paste i-au trimis fiecare bani. Am inteles ca in jur de 1.000 de euro. Cate 500 de fiecare. Din pacate, el nu s-a tinut de promisiune si bea in continuare, desi se simte rau, iar medicii i-au interzis cu desavarsire sa puna gura pe alcool. Monica si Ramona au spus ca il vor lua fiecare cate o perioada in strainantate, dar pana acum, nici una nu l-a chemat. Nici in America, nici in Dubai”, a declarat un apropiat al familiei Gabor.

Monmica

Traditiile stramosesti spun ca, atunci cand iti moare o ruda apropiata, timp de sapte ani, in noaptea de Paste, imediat dupa ce iei lumina din biserica, trebuie sa mergi la cimitir, pentru a aprinde o candela la capataiul decedatului.

Chiar daca nu se afla in Romania, Monica a tinut mortis ca aceasta datina sa fie respectata, asa ca si-a rugat sora sa mearga la cimitir, pentru a-i duce “lumina” mamei sale.