Necenzurat, Stiri

Supreme, prostituata de 50 de dolari, cu tot cu poze

Prea mulţi oameni urâţi

oameni uarati Scot Sothern e un fotograf din Los Angeles și un mare fan al prostituatelor. În ultimele două decenii, Scot a fotografiat/s-a culcat cu o grămadă de prostituate din Los Angeles. Fotografiile lui au fost expuse în galerii de artă din Canada, America și Europa. Imaginile lui Scot trezesc privitorului o reacție viscerală și ridică atâtea întrebări, încât am hotărât să-i dăm lui Scot o rubrică regulată în care să ne spună povestea din spatele fotografiilor. Ideea e simplă:

1986 – E înaltă și bine făcută, cu o coafură afro pe stil Hollywood și o rochiță mini leopard print. O cheamă Supreme și se urcă la mine în Camaro. Mă întreabă dacă vreau să mă distrez. Îi spun că am de gând să mă distrez pe cinste și o întreb cât m-ar costa o ședință de modeling.

„Pentru poze, treizeci de dolari. Dar dă-mi cincizeci, frumosule, și-o să te fac să țipi cum n-ai făcut-o în viața ta. Ești drăguțși masculin și nu există pizdă care să te fericească mai mult ca a mea. Hai, prinde din urmă mașina aia, vrei să faci asta pentru mine?

E carismatică și destul de sexi, mai că-mi vine să încep o relație, dar sunt puțin confuz. Cum dracu’ să prind mașina aia? E un Oldsmobile din ’70, parcă e un iaht pe arcuri.

Îmi pune mâna în poală și mă strânge de pulă. „Mai tre’ să-i spun ceva negroteiului din mașina aia. După aia putem merge la mine să ne distrăm ca și cum ar fi sfârșitul lumii. Tre’ să prinzi mașina din urmă. Hai, încearcă.”

„Bine, hai.” Calc accelerația și țâșnim.

Mă sărută pe gât, sub ureche și-mi spune să-i dau tare. Strada e liniștită și cealaltă mașină e singura din zonă. Ajung în paralel cu ea, la aceeași viteză. Supreme coboară geamul și-mi spune să claxonez ca să le atrag atenția. Claxonez de trei ori și geamul Oldsmobile-ului se coboară. La volan e un tip slăbănog, iar lângă el stă o fată grasă.

„Uite ce am eu”, țipă Supreme la tip. „Am un frumușel dur și tu ai grăsană penală și bășinoasă.” Închide geamul, îmi spune „mersi” și mă direcționează înapoi, spre casa ei. Mă duce într-un cartier cu case vechi, unde totul pare să fie stricat. Supreme are o cameră mare, la etajul trei, într-o fostă mansardă. Îi dau banii și scot Nikonul. Mă întreabă dacă vreau să fumez un joint mare și maro și nu sunt sigur dacă e vorba să fumez marijuana sau să-i sug pula. „Poate.”

Scoate un ditai jointul, îl aprinde, trage câteva fumuri și mi-l dă. Îl pasăm de câteva ori până când îi spun că nu mai vreau, mulțumesc. Are un pat micuț într-un colț, o noptieră cu o scrumieră, un radio pe podea. Pornește muzica și se târăște în pat. Sunt foarte spart, așa că zac. Din aparatul radio se aude Motown: baby, baby, can you feel my heart beat?

„Într-o zi o să fiu fashion designer,” îmi spune Supreme. „Mă pricep la machiaj. Nu știu să desenez nici măcar o linie, dar pot spune altcuiva ce să deseneze în locul meu. Înțelegi?”

„Da, sigur. Eu o să fiu scriitor într-o zi. Dar aștept să-mi iau un calculator care să-mi corecteze greșelile de ortografie.”

„În Paris, de unde vine toată moda, toată lumea merge la plajă nud. Nu lasă nimic imaginației.”

Supreme se întinde, își încordează degetele de la picioare, își aruncă părul pe spate și clipește languros. Mă întreabă dacă o consider fabuloasă.

„Absolut, să facem niște poze.” Focusez, compun, fotografiez. Ne distrăm. Sunt încă spart când ajung din nou pe aleea din față, ceva mai târziu. Pe stradă, văd Oldsmobile-ul parcat lângă mașina mea. Slăbănogul și grăsana sunt pe trotuar. „Hei,” mă acostează fata, „ești prost?”

Îi spun că da, uneori sunt prost ca noaptea, și îi doresc o seară frumoasă. Intru în Camaro și demarez. Motorul toarce în liniștea nopții.

Sursa :Vice.com

blank