Sport

Suporterii vor fi alături de tricolori în număr mare în acestă seară!

images (1)Deși dezamăgiți de jocul echipei din manșa tur de la Pireu, dar și de deciziile luate de selecționerul Victor Pițurcă, fanii naționalei vor fi prezenți la ora meciului in număr mare pe National Arena, pentru a-i susține pe tricolori.

 

„Aşteptăm aproximativ 1.000 de suporteri din Grecia cărora li se vor adăuga circa 700 care fac parte din comunitatea elenă din România. Până la această oră au ajuns în România aproximativ 300 de suporteri, cu un avion şi două autocare prin vama Giurgiu. Suporterii greci sunt însoţiţi de jandarmi până în Piaţa Constituţiei şi apoi mai departe în Centrul Istoric. În jurul orei 17.00, suporterii greci se vor întoarce la autocarele din Piaţa Constituţiei şi vor face deplasarea împreună cu jandarmii la stadion”, a declarat Purtătorul de Cuvânt al Jandarmeriei Bucuresti, Georgian Enache.

 

Pentru a se califica la CM din Brazilia din 2014, echipa noastră trebuie să bată Grecia cu scorul de 2-0 sau la o diferenţă de trei goluri. În cazul în care România va câştiga cu scorul de 3-1, meciul va intra în prelungiri, iar dacă scorul se menţine şi după 30 de minute, se va trece la executarea loviturilor de departajare.

blank