Gabriela Firea
Actualitate, Featured

Suporterii Rapidului au motive de bucurie. Gabriela Firea anunță SALVAREA echipei Rapid

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că dorește ca și Primăria Capitalei să se implice în salvarea echipei de fotbal Rapid, pe lângă primăriile de la Sectorul 1 și Sectorul 6. Firea a precizat că se fac analize de către specialiști și se va stabili ce sumă de bani este alocată pentru acest obiectiv.

„Este o dorință a noastră, a tuturor, fie că suntem sau nu microbiști, să contribuim la salvarea unui brand național. Cred că echipa Rapid are foarte mulți fani. Eu sunt un om care face sport, încurajez sportul. Finanțăm, așa cum știți, prin CSM activitățile sportive și m-aș implica și eu, bineînțeles, alături de cei doi primari — primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, și primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu — pentru salvarea acestui brand național. Detaliile tehnice și financiare le vom anunța ulterior, pentru că acum suntem într-o perioadă de pregătire, de analiză și nu am dori să dăm elemente suplimentare despre negociere”, a precizat edilul la sediul PMB.

Gabriela Firea a menționat că nu poate preciza deocamdată o sumă concretă.

„Nu m-am gândit încă la o sumă. Nu e vorba de ceea ce cred eu, ci ceea ce spun specialiștii care analizează toate documentele, situația de fapt în care se află, din nefericire, Clubul Rapid. Ceea ce ne dorim pentru bucureșteni, pentru România este ca acest club să joace din nou și să ajungă cât se poate mai sus ca performanță sportivă”, a spus ea.

blank