Showbiz, Stiri

Superbul model Corina Neguţ îşi pregăteşte debutul în cinema

Românca Corina Neguţ (23 de ani), considerată în Italia “noua Mădălina Ghenea”, pare că nu pierde deloc timpul.

Pe lângă faptul că va debuta în cinema la sfârşitul lui octombrie şi filmează de zor la trei scurtmetraje şi două videoclipuri, ce vor apărea luna viitoare, frumoasa şatenă a devenit imaginea brăţărilor xlo+, bijuteriile preferate ale vedetelor din Peninsulă.

Corina 1Frumoasa Corina a devenit recent imaginea bijuteriilor xlo+, care sunt la mare căutare în Italia, fapt pentru care a fost protagonista unei şedinţe foto la malul mării, unde a pozat purtând faimoasele bijuterii, pe care le va promova atât în Cizmă, cât şi în Coreea.

Corina reclama„Marca xlo+ este un brand creat recent pe piaţă în colaborare cu cele mai mari branduri de bijuterii şi sunt la modă printre vedete care le poartă, mai ales pentru seminificaţia lor aparte pe care o au”, ne-a declarat Corina, precizând că celebrităţile se afişează cu ele chiar şi la evenimente, când sunt îmbrăcate la patru ace.

CorinaBijuteriile xlo+ care sunt foarte colorate au o întreagă simbolistică: x înseamnă multiplicarea, transformarea, l şi o sunt cele doua energii- cea masculină şi cea feminină, iar + simbolizează unirea, absolutul.

„Şedinta foto a avut loc pe plajă la Vada, în Toscana. A durat două ore şi ceva, iar pentru că ne-a prins apusul pe plajă, am profitat şi am făcut şi o altă şedinţă în mare”, ne-a povestit frumoasa româncă. Totodată, celebrul fotomodel ne-a mărturisit că se pregăteşte pentru debutul în cinema: „Astept să iasa trei scurtmetraje şi două videoclipuri acum în septembrie, unul pentru un rapper din Toscana şi unul pentru un cântăreţ francez, iar la sfârşitul lui octombrie o să am debutul în cinema în noul film al lui Checco Zalone,unul din cei mai mari comici de aici din Italia”.