Featured, Life

Super tare! „Drive-in” la prostituate. O blondă vă rog!

În Elveția există un loc unde toți bărbații visează să ajungă. Conceptul de ”Drive-in” a fost implementat și în industria sexului. Astfel, nu mai mergi doar la restaurante ”Drive-in” ci și la curve.

La Zurick a fost deschis primul ”Sex Drive-in” din lume. Bărbații pot veni cu mașinile și îşi pot alege ce prostituată doresc. Clienţii pot face sex cu prostituata într-o încăpere similară unei spălătorii auto, botezată „cutia pentru sex”, scrie.

Drive-in-ul, care este situat într-o fostă zonă industrială din Zurich şi este deschis între 7 seara şi 5 dimineaţa, a fost construit de autorităţi cu o investiţie de 1,8 milioane de euro, în speranţa că prostituţia va fi mai bine reglementată.

În drive-in sunt acceptaţi numai şoferii care sunt singuri în maşină. Odată ce îşi aleg prostituata şi negociază tariful, şoferii se pot retrage pentru a face sex.

Ideea “sex drive-in-ului” a fost supusă unui referendum, votat de elveţieni în 2012. Autorităţile din Zurich au realizat o campanie de încurajare a prostituatelor să părăsească centrul oraşului şi să se îndrepte către “drive-in”, un loc plin de verdeaţă şi iarbă verde.

Prostituţia este o activitate legală în Elveţia, dar prostituatele trebuie să obţină un permis de muncă, o asigurare de sănătate şi un alt permis special pentru această activitate, plus să achite o taxă de 5 franci elveţieni pentru fiecare noapte lucrată.