Transfer de urgenţă la Steaua: Lucian Sânmărtean

sanmartean

Gigi Becali a fost extrem de deranjat de rezultatele slabe pe care Steaua le-a obţinut în această iarnă, astfel că a dat ordin pentru un transfer de urgenţă. Cel mai bun jucător din Liga I ar putea ajunge în câteva zile la Steaua.

Gigi Becali a ordonat transferul lui Lucian Sanmartean, vedeta lui FC Vaslui. Sanmartean ar putea ajunge in cateva zile in cantonamentul din Spania la celor de la Steaua.

“Eu sper ca Sanmartean va ajunge la noi. Sunt sigur ca patronul nostru va face un efort si se va rezolva acest lucru. Au fost niste discutii in ultimele zile. Sper ca se rezolva pentru ca este un jucator care va aduce mult echipei noastre”, a spus Laurentiu Reghecampf, antrenorul celor de la Steaua.

Steaua il doreste pe Sanmartean de mai multi ani, dar acum spera sa profite de faptul ca jucatorul este in ultimele sase luni de contract, iar FC Vaslui l-ar putea pierde gratis la vara. Sanmartean vrea la Steaua un contract pe cel putin un sezon si jumatate, cu un salariu comparabil cu cel pe care il primeste la FC Vaslui (aproape 300.000 de euro pe an).