Economic, Stiri

Sunteţi gata?! Se pregăteşte deschiderea celei mai mari berării din estul Europei

Vezi unde va fi amenajat restaurantul?!

berarie

Mai mulţi oameni de afaceri din Bucureşti preiau Pavilionul H din Parcul Herăstrău ca să facă cea mai mare berărie din estul Europei.

Iulian Stanciu (eMag) împreună cu alţi doi antreprenori români vor să investească 2,5 milioane de euro în Pavilionul H, celebrul centru comercial din Parcul Herăstrău deţinut de Puiu Popoviciu şi Radu Dimofte, pentru a face o berărie.

Unul dintre cei mai puternici antreprenori din industria IT, Iulian Stanciu, care este directorul general şi unul dintre acţionarii eMag, împre­ună cu Vlad Dumitru şi Ioana Iancu au închiriat clădirea Pavilionului H din parcul Herăstrău pentru a deschide „cea mai mare be­rărie din estul Europei”, cu 1.500-2.000 de locuri.

Clădirea Pavilionului H, un precursor al mallurilor de astăzi, care găzduieşte încă zeci de magazine de haine, accesorii şi alimente, este deţinută de Băneasa Investments, firmă controlată de oamenii de afaceri locali Puiu Popoviciu şi Radu Dimofte. Chiriaşii actuali au fost însă anunţaţi înainte de Crăciun că trebuie să elibereze spaţiile pentru a face loc unei berării ce va purta numele de Berăria H.