Bianca Drăgușanu
Showbiz

„Sunt un om care iubește banii, care muncește pentru ei și care îi respectă”. În ce a investit Bianca Drăgușanu primul milion de euro pe care l-a câștigat

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. În vârstă de 41 de ani, Bianca Drăgușanu, se declară o femeie împlinită și trăiește viața pe care și-a dorit-o. Recent, blondina a dezvăluit în ce a investit primul milion de euro pe care l-a câștigat.

Bianca Drăgușanu se declară o femeie puternică și fericită. Vedeta este o femeie de succes și are multe afaceri care îi aduc profituri mari. În cadrul unui interviu, fosta asistentă TV a vorbit despre primii bani pe care i-a câștigat.

Bianca Drăgușanu a reușit să treacă peste orice critici și a devenit o femeie de succes. Dincolo de afacerile sale, vedeta are contracte de imagine în urma cărora câștigă foarte multi bani. Iubita lui Gabi Bădălău spune că a câștigat un milion de euro din reclame, dar și din atelierul pe care îl deține.

În ce a investit Bianca Drăgușanu primul milion de euro

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din România. A devenit cunoscută în urma relației pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu, după care a avut o carieră în televiziune. În prezent, Bianca Drăgușanu are un atelier de haine și face mulți bani din contractele de imagine. Deși a fost protagonista mai multor controverse de-a lungul timpului, vedeta a învățat să-și vândă imaginea dincolo de critici. Recent, Bianca Drăgușanu a dezvăluit în ce a investit primul milion de euro.

„Primul milion pe care l-am făcut, ce crezi, l-am și cheltuit! De fapt n-aș putea să zic că l-am cheltuit, l-am investit într-o casă în Dubai, care acum este gata, trebuie să mă duc să o iau în primire și vreau să o vând. Vreau o casă și mai mare, pentru că eu cred că pot. Și sunt o femeie care investește foarte mult în ea.”, a declarat Bianca Dragusanu, potrivit unica.

Bianca Drăgușanu: „Sunt un om care iubește banii”

Bianca Drăgușanu este o femeie de succes și a investit banii într-o casă în Dubai, dar și în imaginea ei. Vedeta a recunoscut că îi plac banii și este mândră de tot ce a realizat. Bianca Drăgușanu are o fiică, Sofia, din căsnicia cu Victor Slav.

„Eu mă iubesc foarte mult! N-aș putea să spun că sunt egoistă sau narcisistă, dar mă prețuiesc foarte mult și investesc. Nu am vicii și atunci, eu nu spun că atunci când îmi cumpăr o pereche de pantofi sau zece, e o cheltuială. Într-adevăr, nu e o investiție neapărat bună pentru că nu mai poți recupera banii pe care i-ai investit în pantofi, dar practic nu investești bani în pantofi, investești bani în starea ta de bine, cum te simți tu atunci când umbli în acei pantofi. Și atunci sunt un om care iubește banii, care muncește pentru ei și care îi respectă. Tocmai d-asta legea atracției spune că dacă te comporți așa cu această energie îți vine înzecit sau poate de milioane de ori înapoi. Și atunci eu banii îi tratez ca pe o energie de care mă bucur și care de fiecare dată mă răsplătește înapoi. Nu prea îmi place să folosesc cuvântul cheltuială, nu sunt o femeie risipitoare, dar revin să spun că investesc în ceea ce produce. Eu investesc în mine pentru că eu produc acești bani. Și sumele astea nici măcar nu contează atunci când ești fericit”, a mai spus vedeta.

Bianca Drăgușanu, despre al doilea copil

Bianca Drăgușanu are o fiică în vârstă de șase ani, Sofia. Vedeta a fost măritată cu Victor Slav și au o fiică împreună. Fosta
asistentă Tv a vorbit despre cel de-al doilea copil și a dezvăluit că își dorește să devină mamă pentru a doua oară.

Bianca trăiește o poveste de dragoste alături de Gabi Bădălău, dar preferă să își trăiască dragostea departe de ochii lumii. „Mai vreau doi copii și vreau să fiu sănătoasă să mă bucur de tot ce am obținut până acum, pentru că am tot ce mi-a dorit vreodată’, a declarat în trecut vedeta.

Sursa foto: Facebook

blank