Fuego
Showbiz

”Sunt mulți oameni care m-au rănit sau m-au dezamăgit. Soarta s-a…” Cum a reacționat Fuego când a fost trădat de cei în care a avut încredere

Cum s-a comportat Fuego, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, când a fost rănit de oameni. Cântărețul nu s-a răzbunat pe cei care i-au făcut rău, dimpotrivă, a sărit și i-a ajutat cum a putut el mai bine.

Fuego, surprize de ziua femeii! Cum va serba 30 de ani de activitate și cum a reacționat artistul când oamenii i-au făcut probleme. Celebrul cântăreț pregătește un spectacol la Sala Palatului, în luna martie, și un turneu în mai multe orașe din țară.

‘Sunt mulți oameni care m-au rănit sau m-au dezamăgit. Soarta s-a…’ Cum a reacționat Fuego când a fost trădat de cei în care a avut încredere.

Fuego

Cum s-a comportat Fuego când oamenii l-au dezamăgit

Fuego, surprize de ziua femeii! Cum va serba 30 de ani de activitate și cum a reacționat artistul când oamenii i-au făcut probleme. Artistul n-a așteptat rugăminți și nu a ezitat să îi ajute pe cei care i-au făcut rău.

‘Sunt mulți oameni care m-au rănit sau m-au dezamăgit. Soarta s-a întors într-un fel, neștiut de nimeni, și acei oameni au ajuns, cu sau fără voia lor, într-o situație în care salvarea lor depindea de mine. N-am stat pe gânduri, n-am ezitat, n-am așteptat rugăminți sau păreri de rău exprimate sub formă de iertare. Nu! Am acționat, am făcut binele și nu mi-a păsat de ceea ce a fost cândva’, a spus artistul Fuego, pentru viva.ro.

Acesta susține că nu a scos ochii nimănui, pentru lucruri din trecut. ‘N-am scos ochii nimănui mai apoi, ba chiar am păstrat doar pentru mine. Nu mă refer doar la ajutor material, ci la situații, vorbe bune, implicare sau încredere. Nici nu m-am răzbunat vreodată și nici n-am stat la colț ca să-i arăt greșeala celui care m-a rănit tare la un moment dat.’, spune Paul Surugiu, care azi va cânta la Chișinău.

Fuego: ‘Multă lume este curioasă…’

Fuego afirmă că este des întrebat despre viața de artist pe care o duce. Cântărețul spune că a muncit enorm să ajungă aici. El susține că îmbină utilul cu plăcutul și că s-a pregătit intens pentru această profesie.

‘Multă lume este curioasă de viața de artist. Se întreabă cum arată, li se pare foarte simplu. Cred că totul e sclipitor, este învăluit în liniște și mulți bani. Dar uită că nimic nu vine din cer. Viața de artist este frumoasă, într-adevăr. În primul rând că este o profesie care îmbină utilul cu plăcutul. Vorbesc despre mine, cel puțin. Asta mi-am dorit să fac și pentru asta m-am pregătit intens.’, susține acesta.

‘Dar nu am ajuns la statutul de azi din senin. Au fost în spate nenumărate sacrificii, clipe investite, dureri, renunțări. Am ajuns artist pentru că am luptat, pentru că am dat din coate, pentru că am pierdut nopți când alții dormeau, pentru că am renunțat la vacanțe, pentru că m-am spetit să ajung la oameni, să-mi respect publicul, pentru că am evoluat, pentru că am lăsat în plan secund anumite fericiri și m-am ocupat serios de drumul meu și de visul pe care-l aveam de dus la bun sfârșit.’, a punctat Fuego.

Citește și  Ce a lasat Daniela Crudu la vedere

Fuego

Fuego: ‘Modestia sa nu-și poate…’

Pe 14 februarie ar fi fost ziua poetului Grigore Vieru. Fuego spune că cel mai de preț cadou pentru regretatul poet ar fi fost să fie înconjurat de oamenii pe care-i iubea: ‘Modestia sa nu-și poate găsi cuvintele potrivite! Mi-a fost părinte întru vers, mi-a deschis porți ale iubirii de poezie și mi-a arătat, în fiecare întâlnire a noastră, ce-nseamnă un spirit înalt! Am mers prin toată Basarabia împreună și-am colindat fiecare cătun, acolo unde el așeza idei ale dragostei de neam, punea câte o bucată zdravănă din sufletul său, iar eu încercam să înnobilez totul cu glasul meu!’, spune Fuego, care pregătește un turneu în luna martie, prin țară.

Fuego: ‘Eu nu m-am așteptat niciodată…’

În viață, artistul a fost deseori dezamăgit. Spune că nu a așteptat răsplată pentru binele făcut și ne îndeamnă să facem bine fără a aștepta ceva în schimb. În martie, artistul va susține un concert la Sala Palatului.

‘Eu nu aștept niciodată răsplată pentru binele pe care-l fac. Nu am fost construit așa, nu am primit această educație și de mic am învățat că atunci când vreau să fac ceva bun din tot sufletul, nu am nevoie nici de motive, nici de osanale și nici de mulțumiri, pentru că investesc sufletul meu și pentru că asta este împăcarea mea, nefiind forțat.

Cred că lumea în sine ar trebui să fie așa, chiar dacă pare ceva lipsit oarecum de sens pentru mulți. Nu trebuie să fii bun doar ca să ai foloase, nu trebuie să arăți ceva cu scop demonstrativ sau și mai rău, să te bați cu pumnul în piept. Viața ne oferă șansa de a ajuta, iar dacă o putem face, e păcat să ratăm această șansă. Vă aștept pe 10 martie, de la ora 19.00, la Sala Palatului din București!’, scrie Fuego, pe Facebook.

Fuego: ‘Vine primăvara plină de spectacole…’

Fuego va pregăti un turneu de mărțișor în mai multe orașe din țară, pentru a celebra 30 de ani de activitate. Artistul a oferit lista completă a concertelor.

‘Dragii mei, vine primăvara plină de spectacole și împreună cu ea și turneul meu național Primăvara din inima mea!’ Ajung în multe orașe să celebrăm împreună cei 30 de ani de carieră pe care-i am! Voi fi alături de echipa mea pe scenă, avem schimbări și surprize, avem pentru voi o poveste despre mine și sufletul meu! Vom cânta împreună cele mai cunoscute și iubite cântece din acești ani și ne vom distra pe cinste!’, anunță cântărețul.

Foto: Facebook.

blank