Florin Călinescu
Featured, Showbiz

Sufletul lui Florin Călinescu, încă sfâșiat de durere după dispariția soției sale și a fiului său Luca

Florin Călinescu ascunde o dramă greu de imaginat, actorul având în suflet o durere fără margine. Juratul de la „Românii au talent” nu și-a uitat nici acum soția și pe fiul său, Luca, care au murit la o distanță de 7 ani.

Vedeta nu vorbește despre traumele care i-au marcat existența, însă nu uită niciodată să meargă la mormântul celor mai dragi persoane din viața sa. Actorul îi poartă în sufletul său și acum, dovadă fiind florile și lumânările aprinse la căpătâiul acestora.

La fel s-a întâmplat și în preajma Crăciunului când Florin Călinescu a mers la locul de veci unde a depus flori și coronițe de brad. Actorul a lăsat și mai multe lumânări, dar și o cruciuliță cu led care să se aprindă în fiecare noapte.

Florin Călinescu nu poate uita de soție și fiu. Merge frecvent la mormântul acestora
Potrivit ciao.ro, Florin Călinescu a ridicat un adevărat monument din marmură în memoria soției sale, Anamaria Călinescu, și a băiatului său, Luca, decedat la vârsta de numai 24 de ani. Actorul a inscripționat pe crucile de marmură, pe lângă nume, și câteva rânduri.

„A fost odată ca-n povesti… A fost ca niciodată…”, sunt cuvintele dureroase care arată suferința de care a avut parte juratul de la Pro TV de la moartea celor mai importante persoane din viața sa.

Mormântul soției și fiului lui Florin Călinescu se află în Cimitirul Cernica, la umbra unui copac bătrân și în apropiere de o fântână. Locul de veci este unul îngrijit și cu multe flori, călugării din zonă având grijă să curețe mormântul de fiecare dată.

Anamaria Călinescu, soția juratului de la Pro TV, s-a stins din viață în ziua în care împlinea 47 de ani, în 2005. Femeia a fost răpusă de o boală nemiloasă, fiind diagnosticată cu cancer la gât. Moartea prematură a regretatei actriței a fost una dureroasă pentru vedetă, cât și pentru fiul acestuia, care avea 17 ani.

Florin Călinescu și femeia care l-a făcut tată au fost căsătoriți 27 de ani. La scurt timp după nuntă, cei doi au pierdut un copil de numai 5 luni, cel de-al doilea murind la 7 ani de când actrița a decedat. Se întâmpla în 2012 când Luca și-a pus capăt zilelor după o depresie severă.

Tânărul s-a spânzurat într-o cameră de hotel din Praga, Cehia. Luca a studiat cinematografia în Marea Britanie și lucra la cel mai important proiect al său, un scurtmetraj. Din păcate, depresia a fost mult prea puternică.