Showbiz, Stiri

Suferinţele lui Andi Moisescu nu se sfârşesc!

„Mi-am bătut joc de trupul meu!”

andi-moisescu-hernie

Andi Moisescu s-a pricopsit cu doua hernii de disc si, prin urmare, trebuie sa ramana in repaus total la pat pentru cateva zile. Juratul de la „Romanii au talent” recunoaste ca nu a avut deloc grija de sanatatea si de trupul lui si, prin urmare, accepta cu intelepciune situatia neplacuta.

Andi Moisescu se confrunta cu probleme de sanatate ce il tin in aceasta perioada tintuit la pat. Mai exact, juratul de la „Romanii au talent” s-a pricopsit cu doua hernii de disc, iar medicii i-au recomandat repaus la pat pentru cateva zile. Andi recunoaste ca si-a ignorat sanatatea in ultima perioada, dar si ca este, totusi, norocos, pentru ca nenorocirea putea fi si mai mare.

andi-moisescu

“Hai sa fim seriosi. Pe langa adevaratele suferinte ale oamenilor din jurul nostru, cele doua hernii de disc ale mele sunt asa, cel mult exotice. Sigur ca nu e bine sa le iei peste picior nici pe ele, daca vrei sa eviti un final taios.

Dar, una peste alta, eu le-am luat in primul rand ca pe un semn, pe care, daca nu l-am interpretat gresit, ma grabesc sa-l impartasesc, covins fiind ca ne priveste pe multi. Prinsi in goana asta nebuna de-a face lucruri, uitam de cel mai impotant detaliu, mai exact, uitam de noi.

Desi ma doare (la propriu acum), eu personal ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca mi-a dat semnul asta, la timp. Pana la urma, trei zile de repaus total, dincolo de faptul ca reprezinta ceva absolut nou si neobisnuit pentru mine, inseamna de-a dreptul un rasfat.

Fie vorba intre noi, Dumnezeu a fost chiar bun cu mine, limitandu-se la doua hernii, dupa cat “mi-am batut eu joc de trupul meu”, in ultimii ani. Ca sa nu mai spun ca o astfel de afectiune e cea mai buna dovada ca sunt totusi un om cu coloana vertebrala”, a scris Andi Moisescu pe blogul lui.

blank