Monden

Suferinta din dragoste te scapa de kilogramele in plus. Sanzi si Ana un exemplu

Suferinta din dragoste te scapa de kilogramele in plus. Sanzi si Ana un exemplu

 

Dupa ce a fost parasita de barbatul visurilor ei, Ratoi, Sanziana Buruiana si-a petrecut cea mai mare parte din timp, plangand si suferind intre peretii casei, cu o lipsa acuta de pofta de mancare. De la atata suferinta blonda sexi a ajuns anorexica.

 

Nu mai putin de 6 kilograme a slabit Sanziana Buruiana, din dragoste. Nimic nu ii mai ramane mare, decat talia sutienului, iar blonda se teme de criticile celor din jur.”Am ajuns la 47 de kilograme, o sa ajung o anorexica. Sa inceapa toata lumea sa ma critice, din cauza ca sunt prea slaba. Mie imi place cum arat, dar nici nu vreau sa mai slabesc mai mult de atat. N-am tinut vreun regim, pur si simplu nu mai mananc decat o singura data pe zi”, povesteste Sanzi si Ana, care desi doreste sa isi revina dupa ruptura de printul Ratoi, nu prea reuseste.

 

Sanziana Buruiana si Ratoi au trait impreuna o frumoasa poveste de dragoste, pe care barbatul a dorit sa o termine dupa ce blonda sexi se interesa zilnic de viata unui fost iubit, iar IQ-ul Sanzianei s-a dovedit incompatibil cu cel al lui Ratoi.

 

blank